Parisuhdehuoltamo | Helsinki

17 November 2018, 09:45 - 16:00

 

Suosittu parisuhdeseminaari järjestetään Crowne Plazassa Helsingissä 17.11.2018!  Viime vuonna tapahtuma myytiin loppuun.

Suuri osa erimielisyyksistämme aiheutuu erilaisuudestamme. Toisaalta juuri erilaisuus on usein se asia, joka meitä toisessa ihastuttaa. Vanha sanonta kuuluukin, että se mikä alkuun ihastuttaa, myöhemmin vihastuttaa.

Kuinka siis löytää erilaisuuden riesasta parisuhteen rikkaus? Kuinka astella ymmärryksen portailla erilaisuuden sietämisestä kohti sen arvostamista ja jopa hyödyntämistä?

Millaista turbulenssia suhteeseen syntyy elämänkaaren ja parisuhteen vaiheiden vaikutuksista? Tästä meitä opastavat innostavat kouluttajat Helka ja Markku Silventoinen. Helka toimii pari-ja seksuaaliterapeuttina ja Markku yritysvalmentajana, yhdessä he luennoivat, kouluttavat ja ohjaavat parisuhdeteemoista.

Puhu Muru-bloggaaja seksuaaliterapeutti Marja Kihlström ja seksuaaliterapeutti Tiina Vilponen Sexposta jatkavat suoraan ytimestä, eli koskettamisesta ja kosketuksesta otsikolla Erilainen kosketuskulttuuri ja kosketetuksi tulemisen tarve. Marjan uusin kirja naisen orgamista Iso O – matkaopas huipulle on ostettavissa Parisuhdehuoltamossa.

Juhlavan lounaan (sis.lipun hintaan!) jälkeen saat valita kolmesta erilaisesta työpajasta sinulle mieluisimman. Kiinnostavatko ehkä vanhemmuusteemat, uusperhekuviot vai erillisyys rakastavassa suhteessa. Joo, kaikki, mutta vain yksi on valittava. Neljäs työpaja on suunnattu ammattilaisille. 

Päivän päättää upea parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, jolta kuulet lisää ajatuksia siitä, kuinka erilainen voi olla juuri se oikea erityinen. Mariannalta on julkaistu tänä vuonna kirja Rakastamisen taito ja sen voit ostaa Parisuhdehuoltamosta.

Ja vielä Pop-Up terapeuttejakin!
Haluatko tutustua terapiaan? Paikalla on viime vuotiseen tapaan terapeutteja, joille voit esittää terapiaan liittyviä kysymyksiäsi.

Liput: www.ticket.fi
Lisätietoja: www.parisuhdehuoltamo.fi


Plats
Hotelli Crown Plaza, Helsinki
Mannerheimintie 50
00260 Helsingfors