Sommarläger i Helsingfors

16.02.2021 kl. 15:32
Anmälningen till sommarens dagläger öppnar 1.3.

Barnavårdföreningen arrangerar 20 dagläger runtom i Helsingfors. Målgruppen är barn i åldern 7–12 år.

Lägren erbjuder barnen ett roligt och meningsfullt program i en trygg miljö. Programmet anpassas enligt deltagarnas ålder och önskemål.

På alla läger jobbar lägerledare som har erfarenhet av att jobba med barn och unga.

– Skolornas sommarlov är långt och många familjer har ett stort behov av lägerverksamhet. Tack vare gott samarbete med flera olika skolor och organisationer kan vi i år erbjuda läger i fler stadsdelar än tidigare, säger Isabella Franck, chef för eftermiddagsverksamhet på Barnavårdsföreningen.

Läs mer om våra sommarläger 

Barnavårdsföreningen följer rådande direktiv och fäster stor vikt vid säkerhet och hygien. Extra lägerledare har anställts och grupperna kommer vara små.

Barnavårdsföreningen har en lång erfarenhet av att arrangera läger för barn och unga. Daglägren är förmånliga tack vare finansiering från Helsingfors stad, Stiftelsen Brita Maria Renlund, Stiftelsen Bensow, Social- och hälsoorganisationernas understödscentral (STEA) och Regionförvaltningsverket.

Vi har även möjlighet att bevilja avgiftsfria lägerplatser till mindre bemedlade familjer. Läs mer i våra allmänna lägervillkor och tag kontakt för mera info.

Läs mer om våra sommarläger

 

 
Isabella Franck
Chef för eftermiddagsverksamhet
+358505777987
Barn som står i ring och håller upp ett mångfärgat tyg

Dagläger också på svenska för barn/unga med specialbehov

Barnavårdsföreningen ordnar i sommar ett dagläger för barn och unga med specialbehov. Lägret ordnas i Mejlans i Helsingfors. Gruppen på det kostnadsfria lägret är liten och programmet trevligt.

Blogg: Problematisk skolfrånvaro påverkar hela familjen

Att barnet vägrar gå till skolan innebär en stressfaktor för hela familjen. Hur kan professionella bemöta dessa barn och deras föräldrar på bästa sätt? Läs hela texten i vår blogg!

Har du svårt att förstå din tonåring?

Tonåren är ofta en turbulent tid för både barn och förälder. Vi erbjuder föräldrar till tonåringar stöd och hjälp i sitt föräldraskap. Välj det som passar dig bäst eller kom med i allt!