Lediga platser på dagläger i huvudstadsregionen

18.06.2020 kl. 10:38
I år ordnar Barnavårdsföreningen extra dagläger i huvudstadsregionen. På lägren i juli och augusti finns det ännu lediga platser för barn i åldern 7–17 år.

På våra läger jobbar lägerledare som har erfarenhet av att jobba med barn och unga.

Verksamheten sker i huvudsak utomhus. Programmet anpassas enligt deltagarnas ålder och önskemål.

Lediga platser finns på följande läger:

  • Tjejvillans dagläger vecka 27 i Grankulla
    Lägret ordnas måndag 29.6 – fredag 3.7 kl. 9–15 för alla barn i åldern 9–12 år. Lägret kostar 70€ och lunch ingår. Mera info och anmälningslänk: https://bvif.fi/sv/start/view-110307-86797
  • Dagläger för barn och unga vecka 32 i Grankulla och Helsingfors
    Lägren ordnas måndag 3 – fredag 7.8 kl. 9-15 för alla barn i åldern 7–17 år. Lägren är avgiftsfria för alla deltagare. Barnen ska ha med sig egen lunch. Mera info och anmälningslänk: https://bvif.fi/sv/start/view-110307-87051
  • Dagläger för barn och unga vecka 33 i Grankulla och i Helsingfors
    Lägren ordnas måndag 10 – torsdag 13.8 kl. 9-15 för alla barn i åldern 7–17 år. Lägren är avgiftsfria för alla deltagare. Barnen ska ha med sig egen lunch. Mera info och anmälningslänk: https://bvif.fi/sv/start/view-110307-87051
 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.

Vi rekryterar personal till våra daghem i Helsingfors

Till hösten rekryterar vi en lärare inom småbarnspedagogik, en barnskötare, en assistent och ett daghemsbiträde till våra daghem i Helsingfors. Hos oss får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldigt viktig person i barnens vardag.

Vi rekryterar personal till våra daghem i Helsingfors

Till hösten rekryterar vi en barnskötare, en assistent och ett daghemsbiträde till våra daghem i Helsingfors. Hos oss får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag.
Iloinen lapsi juoksee ulkona

Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.

Pia Sundell medlem i barnstrategins uppföljningsgrupp

Statsrådets kansli har tillsatt en uppföljningsgrupp som stöd vid uppgörandet av den nationella barnstrategin. Barnavårdsföreningens verksamhetsledare Pia Sundell har blivit utsedd till medlem i uppföljningsgruppen.
flicka rullar i gräs

Stöd till barn och familjer också i juli

I sommar satsar Barnavårdsföreningen på att ge barnen och familjerna extra stöd. Därför fortsätter vi undantagsvis med en del av verksamheten under hela sommaren.

Blogg: Sommaren som nästan inhiberades

”Skolan är över efter en märklig termin och ett långt sommarlov har börjat. Den här sommaren kommer att bli annorlunda för de flesta. Vad ska familjen göra hela långa sommaren och hur blir alla nöjda och glada när allt är avbokat?” Läs hela sommarbloggen skriven av Pia Granittiaho.

Blogg: Parförhållande på undantagstillstånd

”För den som lever i en parrelation har våren 2020 högst antagligt medfört många insikter om parrelationen och en själv. Då två personer med olika temperament och behov lever tätt inpå varandra kommer de varandra väldigt nära - på gott och ont”, skriver Christina Holm i vår blogg.

Rekry: Barnskötare inom småbarnspedagogik

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap. Framför allt får du äran att vara en viktig person i barnens vardag. Sök jobbet redan i dag!