Rekry: Barnskötare inom småbarnspedagogik

09.06.2020 kl. 12:02
Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap. Framför allt får du äran att vara en viktig person i barnens vardag. Sök jobbet redan i dag!

Vi söker en ordinarie barnskötare inom småbarnspedagogik från 31.7.2020 till en grupp med 0-3-åringar på Tölö daghem.

Daghemmet är beläget i ett gammalt tvåvåningsträhus i Tölö. Vi har plats för 70 barn i åldern 0-5 år och barnen är indelade i tre grupper. Personalstyrkan består av fyra lärare inom småbarnspedagogik, tio barnskötare, ett daghemsbiträde och två kockar. Föreståndaren är gemensam för Tölö daghem och två mindre daghemsenheter.

Hos oss får du:

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldigt viktig person i barnens vardag. Vår personal trivs på sina jobb bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många. Kom och jobba med oss med en möjlighet att göra skillnad varje dag!

Vi önskar och värdesätter:

Vi önskar att du har en lämplig utbildning (barnskötare, närvårdare med inriktning på barn och unga eller dagvårdare) eller arbetserfarenhet, ett utdrag ur brottsregistret och utmärkta kunskaper i svenska.

Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.

Fyll i din ansökan!

Fyll i din ansökan genom den här länken. 

Mera information:

För mera information, kontakta:

9-18.6.2020 Daghemsföreståndare, Petra Oksanen, tel. 040-7382154
19.6-30.7.2020 Chef för småbarnspedagogik Cecilia Jaakkola, tel. 046-920 0775, epost: cecilia.jaakkola@bvif.fi


Barnavårdsföreningen är Finlands äldsta barnskyddsorganisation grundad 1893. Vi arbetar för en bättre barndom, ett stärkt föräldraskap och ett barnvänligare samhälle. Vi jobbar professionellt på både svenska och finska med en personlastyrka på omkring 130 anställda.

 
Anne Nickström
Kommunikatör | Tiedottaja
+358407644759

Vi rekryterar personal till våra daghem i Helsingfors

Till hösten rekryterar vi en barnskötare, en assistent och ett daghemsbiträde till våra daghem i Helsingfors. Hos oss får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldig viktig person i barnens vardag.
Iloinen lapsi juoksee ulkona

Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.

Pia Sundell medlem i barnstrategins uppföljningsgrupp

Statsrådets kansli har tillsatt en uppföljningsgrupp som stöd vid uppgörandet av den nationella barnstrategin. Barnavårdsföreningens verksamhetsledare Pia Sundell har blivit utsedd till medlem i uppföljningsgruppen.
flicka rullar i gräs

Stöd till barn och familjer också i juli

I sommar satsar Barnavårdsföreningen på att ge barnen och familjerna extra stöd. Därför fortsätter vi undantagsvis med en del av verksamheten under hela sommaren.

Lediga platser på dagläger i huvudstadsregionen

I år ordnar Barnavårdsföreningen extra dagläger i huvudstadsregionen. På lägren i juli och augusti finns det ännu lediga platser för barn i åldern 7–17 år.

Blogg: Sommaren som nästan inhiberades

”Skolan är över efter en märklig termin och ett långt sommarlov har börjat. Den här sommaren kommer att bli annorlunda för de flesta. Vad ska familjen göra hela långa sommaren och hur blir alla nöjda och glada när allt är avbokat?” Läs hela sommarbloggen skriven av Pia Granittiaho.

Blogg: Parförhållande på undantagstillstånd

”För den som lever i en parrelation har våren 2020 högst antagligt medfört många insikter om parrelationen och en själv. Då två personer med olika temperament och behov lever tätt inpå varandra kommer de varandra väldigt nära - på gott och ont”, skriver Christina Holm i vår blogg.

Familjehandledning ger stöd i föräldraskapet

Familjehandledning erbjuder föräldrar verktyg för en positivare vardag och möjligheten att vädra tankar med en sakkunnig. ”Äntligen få säga hur saker och ting är och få konkret hjälp”, säger en förälder som gått vår familjehandledning.