Kom och jobba på våra daghem och eftisar!

03.03.2020 kl. 12:28
På Barnavårdsföreningen står alltid barnets bästa i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många.

Inför hösten rekryterar vi barnskötare inom småbarnspedagogik till våra daghem. Till eftermiddagsverksamheten söker vi eftisledare på deltid. Alla arbetsplatser är i Helsingfors.

Hos oss är du en viktig del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och en betydelsefull person i barnens vardag.

Sök nu eller tipsa en vän!

Läs mera om Barnavårdsföreningens daghem och eftisar!

Fyll i din ansökan via länken:

Barnskötare inom småbarnspedagogik (ansökan)

Eftisledare (ansökan)

Läs mer om de öppna arbetsplatserna:

Barnskötare inom småbarnspedagogik (länk till mol.fi)

Eftisledare (länk till mol.fi)

Har du frågor?

Kontakta oss gärna!

Småbarnspedagogik: Cecilia Jaakkola, 046 920 0775

Eftermiddagsverksamhet: Isabella Franck, 050 577 7987

 
Cecilia Jaakkola
Chef för småbarnspedagogik | Varhaiskasvatuspäällikkö
+358469200775

Undantagstillstånd: Då barnet har två hem

”Barn har rätt är att upprätthålla kontakten med sina föräldrar. Många föräldrar vars barn har två hem funderar just nu över hur de ska ordna barnets boende under undantagstillståndet. Var ska barnet bo om någon insjuknar, en familjemedlem är i riskgruppen eller andra föräldern bor utanför Nyland?” Läs det aktuella blogginlägget skrivet av vår verksamhetsledare Pia Sundell.

Öppet brev till personalen

"Tack för att ni är en del av barnens, ungdomarnas och familjernas vardag. Tillsammans fortsätter vi blicka framåt och söka nya möjligheter." Läs verksamhetsledare Pia Sundells tack till personalen på Barnavårdsföreningen.

6 vinkkiä etäopetuksen ja etätyön yhdistämiseen

”Koronavirusepidemian takia kodeissa on jouduttu tilanteeseen, jossa etätöitä tekevät sekä aikuiset että lapset. Yhteiset pelisäännöt, hyvä suunnittelu ja työrauhan takaaminen nousevat avainasemaan onnistuneen yhteiselon ja työskentelyn turvaamiseksi”, Tiina Ruoho-Pettersson kirjoittaa blogissamme.

En dag i taget

"Vi vuxna måste vara ödmjuka mot oss själva och ta hand om vår egen ork. Våra barn och unga behöver oss nu mer än någonsin", skriver vår verksamhetsledare Pia Sundell i vår blogg.

Virtuell samling på dagis får beröm

I och med coronaviruset har många barn nya dagsrutiner då föräldrar i mån av möjlighet uppmanas sköta sina barn hemma. För att upprätthålla kontakten med de barn som är hemma träffas Tölö Daghem över nätet. Samlingarna har visat sig vara väldigt populära – i onsdags var det 32 barn, tre hundar och ett marsvin som deltog via sina webbkameror.

Chatt om parrelationer öppen varje vardag

”Under coronaviruspandemin kan parförhållandet ställas på prov. Den nya vardagen för med sig mycket nytt som familjerna med snabb tidtabell måste anpassa sig till”, säger Petra Willamo från Barnavårdsföreningen.

Samlade tips för dig med skolbarn hemma

Kämpar du med att skapa nya rutiner i vardagen när skolbarnen får distansundervisning? Har du bra tips om vad föräldrar kan göra för att hjälp barnet och hela familjen? Tipsa oss och hjälp andra. Vi uppdaterar artikeln efter hand.

Samlade tips för småbarnsföräldrar

Att skapa nya rutiner i vardagen kan vara utmanande för många familjer med småbarn hemma. Hjälp andra genom att skicka in dina bästa tips till oss. Vi uppdaterar artikeln efter hand.

Vi kan alla hjälpa barnen

Vi lever i utmanade tider just nu. Coronaviruspanpidemin och beredskapslagen påverkar oss alla på olika sätt. Hur ska vi garantera att alla barn har det bra i detta exceptionella läge?