Rekry Töölön lastenkoti: Vastaava ohjaaja, perheohjaaja ja ohjaaja

03.01.2020 kl. 13:52
Barnavårdsföreningen etsii osaavaan joukkoonsa kolmea työntekijää Töölön lastenkotiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Hakuaika päättyy 12.1.2020.

Töölön lastenkoti tarjoaa neuropsykiatriseen osaamiseen keskittynyttä erityistason lastensuojelun sijaishuoltoa huostaan otetuille lapsille ja nuorille. 

Rekrytoimme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen:

- VASTAAVAA OHJAAJAA
- PERHEOHJAAJAA
- sekä OHJAAJAA

VASTAAVAA OHJAAJA

Vastaavan ohjaajan työtehtäviin kuuluu lasten hoito- ja kasvatustyön ohjaaminen ja tukeminen, osallistuminen lastenkodin kasvatus- ja ohjaustehtäviin yhdessä ohjaajien kanssa, asiakasprosessien hallinta, työvuorosuunnittelu, henkilöstöresursointi sekä toimiminen työryhmän lähiesimiehenä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sijoitettujen lasten ja nuorten parissa, työterveyspalvelut sekä säännöllisen työnohjauksen.

Edellytämme sinulta:
-soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa
-kokemusta esimiestyötehtävistä ja vahvaa lastensuojeluosaamista
-hyviä vuorovaikutus- sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja sekä itsenäistä työotetta

Eduksi luemme myös tietämyksen ja työkokemuksen neuropsykiatrisista häiriöistä, lastensuojelun perhetyöstä sekä suullista ja kirjallista ruotsinkielentaitoa asiakastyössä.
Vastaavan ohjaajan työ on jaksotyötä painottuen 2-vuorotyöhön ja siihen sisältyy myös viikonlopputyötä tarpeen mukaan.

Täytä hakemus tästä linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?24142ac3&lang=fi-FI

PERHEOHJAAJA  

Nyt haemme lastenkotiin kokenutta lastensuojelun perhetyön ammattilaista työskentelemään sijoitettujen lasten ja heidän perheiden kanssa sekä
lastensuojelun tukipalveluiden parissa.

Perheohjaaja tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä lasten omaohjaajien ja vastaavien ohjaajien kanssa perheen hyvinvoinnin edistämiseksi. Perhetyöllä vahvistetaan perheen vuorovaikutustaitoja ja elämänhallintaa sekä edesautetaan koko perheen arjessa selviämistä. Vanhemmuuden tukeminen ja ohjaus ovat keskeisiä lähtökohtia perhetyössä. Lastensuojelun ympärivuorokautisen laitoshoidon lisäksi palveluihin kuuluu myös tehostettu perhetyö, nuorten jälkihuolto- ja itsenäistymisen tukityö sekä neuropsykiatriset erityispalvelut, kuten neuropsykiatrinen valmennus ja perheohjaus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sijoitettujen lasten ja heidän perheiden sekä
lastensuojelun tukipalveluiden parissa, työterveyspalvelut sekä säännöllisen työnohjauksen.

Edellytämme sinulta:
-soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa
-kokemusta perhetyöstä ja vankkaa perhetyön menetelmien osaamista sekä vahvaa lastensuojeluosaamista
-hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
-perhe- ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä itsenäistä työotetta

Eduksi luemme myös tietämyksen ja työkokemuksen neuropsykiatrisista häiriöistä ja perhetyön koulutuksen sekä suullista ja kirjallista ruotsinkielentaitoa asiakastyössä.

Perheohjaajan työ on jaksotyötä painottuen 2-vuorotyöhön ja siihen sisältyy myös viikonlopputyötä tarpeen mukaan.

Täytä hakemus täällä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1057b307&lang=fi-FI

OHJAAJA

Nyt haemme lastenkotiin kokenutta lastensuojelun ammattilaista työskentelemään sijoitettujen lasten ja heidän perheiden kanssa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluvat lasten kasvun ja kehityksen tukeminen, merkityksellisen arjen rakentaminen, itsenäistymistaitojen vahvistaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työtä tehdään osana tiimiä ja yhteistyössä nuoren lähipiirin kanssa. Verkostotyö koulujen, sosiaalitoimen ja hoitokontaktin kanssa on myös oleellinen osa työtä.

Lastenkodin arki on nopeatempoista ja tavoitteellista, jossa lasten voimavarojen ja kykyjen huomioonottaminen ovat avainasemassa. Kehitämme jatkuvasti lastenkodin toimintaa vastaamaan paremmin lasten tarpeisiin. Lämmin vuorovaikutus ja kohtaamisen taidot ovat edellytys työskentelyn sujumiselle. Työ on kolmivuorotyötä ja vaatii kykyä työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sijoitettujen lasten ja heidän perheiden parissa,
työterveyspalvelut sekä säännöllisen työnohjauksen.

Edellytämme sinulta:
-vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa
-kokemusta omaohjaajana toimimisesta ja vahvaa lastensuojeluosaamista
-hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta

Eduksi luemme myös tietämyksen ja työkokemuksen neuropsykiatrisista häiriöistä sekä lastensuojelun perhetyöstä sekä suullista ja kirjallista ruotsinkielentaitoa asiakastyössä.

Täytä hakemus täällä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2e11f1de&lang=fi-FI

Kaikkille hakijoille:

Valituilla on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Valituilla on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaa ja työehtoja koskevat määräykset yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työt alkavat 6.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työ voi alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa lastenkodin johtaja Pia Lindgren arkisin 9-16 välisenä aikana sähköpostitse pia.lindgren@bvif.fi tai puhelimitse 045 657 9899


Barnavårdsföreningen i Finland (BF) on Suomen vanhin lastensuojelujärjestö. Teemme työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta. Motivoitunut ja pätevä henkilökunta on edellytys laadukkaille lapsi- ja perhepalveluille. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja kehittämiseen. Yksiköt sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle ja Länsi-Uudellemaalle. Lue lisää bvif.fi

 
Pia Lindgren
Lastenkodin johtaja | Barnhemmets föreståndare
+358456579899

Aistiherkkyys: Mistä kenkä puristaa, kun lapsi kiukkuaa?

"Pukeutumistilanteessa lapsi raivoaa, kun sukat ovat huonosti ja vaatteiden laput hankaa. Isossa ihmisjoukossa toinen lapsi muuttuu levottomaksi ja toiminta tilanteeseen sopimattomaksi. Kolmannelle ruokailutilanteet ovat vaikeita, hän yökkäilee ja on tarkka siitä, millainen koostumus ruoassa on, muuten hän ei syö. Kuulostaako tutulta?" Lue Tiina Ruoho-Petterssonin kirjoittama blogiteksti aistiherkistä lapsista.
Vinglas på julbord

Ge ditt barn en nykter jul

”Julafton – ett barndomsminne vi erinrar oss långt in i vuxenlivet. Många av oss ser tillbaka på våra barndomsminnen med nostalgi. Alla har dessvärre inte ett nyktert barndomsminne att se tillbaka till - och det är därför jag vill lyfta fram detta ämne inför jul”, skriver vår verksamhetsledare Pia Sundell i sin bloggtext.