66175.jpg

Rekry: Haemme 2 ohjaajaa Töölön lastenkotiin

07.11.2018 kl. 09:23
Haemme yhtä ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen itsenäistyvien nuorten osastolle sekä yhtä ohjaajaa perushoidolliselle osastolle. Haku päättyy 19.11. klo 16.

Töölön lastenkoti on voittoa tavoittelemattoman Barnavårdsföreningen i Finland r.f:n ylläpitämä yli 100-vuotias lastenkoti, joka sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa. Lastenkoti on kodinomainen yksikkö, jossa tarjotaan sijaishuoltoa sijoitetuille 9-17 vuotiaille lapsille ja nuorille.

Kasvattajan tehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukeminen, merkityksellisen arjen ja tulevaisuuden rakentaminen, omaohjaajatyöskentely työparin kanssa, itsenäistymistaitojen vahvistaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työtä tehdään osana tiimiä ja yhteistyössä nuoren lähipiirin kanssa. Verkostotyö koulujen, sosiaalitoimen ja hoitokontaktin kanssa on myös oleellinen osa työtä.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten parissa. Lastenkodissa tuemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toteutamme toimintakykyä tukevaa työotetta. Lasten ja nuorten omien voimavarojen ja kykyjen huomioiminen ja tukeminen on työssämme tärkeää. Lämmin vuorovaikutus ja kohtaamisen taidot ovat edellytys työskentelyn sujumiselle. Kehitämme jatkuvasti lastenkodin toimintaa vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Työ on kolmivuorotyötä ja vaatii kykyä työskennellä myös itsenäisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai sosiaali - ja terveysalan AMK tutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus alalta.

Lastenkoti on suomenkielinen, mutta katsomme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidot. Eduksi katsomme myös työkokemuksen neuropsykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Työ alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Jätä sähköinen hakemus viimeistään 19.11.2018 klo 16.00.

Linkki hakulomakkeeseen

Yhteyshenkilö: Lastenkodin johtaja Pia Lindgren, 045-657 9899, sähköposti >>

 
Töölön Lastenkoti | Tölö barnhem
Stenbäckinkatu | Stenbäcksgatan 7 A, 00250 Helsinki | Helsingfors
+358456579899
etunimi.sukunimibvif.fi
66232_t.jpg

Hej lilla du, välkommen till daghemmet

Du har aldrig varit här förut, men vissa saker känner du säkert igen. Hemma har ni kanske också en liten matta framför ytterdörren? Dina målningar uppsatta på väggen? Eller kanske ett halvfärdigt slott byggt av klossar? Välkommen - du har nu stigit över tröskeln till daghemmet och här ska du spendera en stor del av dina dagar.
66001_t.jpg

Maria Londén – grundare av Tallbohemmet

Den 15 januari 1930 var en stor dag för Barnavårdsföreningen. Föreningens nya barnhem i villan Tallbo öppnade sina dörrar. Det ett hem för ”värnlösa svenska skolbarn” och var till stor del ett verk av Maria Londén. Läs vårt åttonde blogginlägg om framstående kvinnor i Barnavårdsföreningens historia, skrivet av historiker Aapo Roselius.