63846.jpg

Kärlek och vilja finns - men vardagen sätter nyfamiljen på prov

07.05.2018 kl. 09:26
Lever du i en nyfamilj? Svara på vår korta enkät och vinn ett exemplar av den pinfärska boken S som i skilsmässa N som i nyfamilj och biobiljetter.

I en nyfamilj kan det finnas många viljor som drar år olika håll. Det tar tid, ibland flera år, innan saker och ting faller på plats och vardagen i en nyfamilj löper på utan större komplikationer.

 

Att söka utomstående hjälp kan kännas svårt.

 

För att kartlägga nyfamiljernas behov av stöd vill vi nu ställa frågor direkt till dig som lever i nyfamilj och anhöriga som lever i närheten av en nyfamilj.

 

Genom att svara på vår korta enkät hjälper du oss utveckla vår verksamhet, så att den bäst motsvarar nyfamiljernas behov och önskemål. 

 

Svara på frågorna i enkäten innan den 27 maj och vinn:

- Bland alla som svarar lottar vi ut 2 paket med vår pinfärska bok S som i skilsmässa N som i nyfamilj och biobiljetter.

- De tio första som svarar på enkäten skickas ett pappersexemplar av boken S som i skilsmässa N som i nyfamilj.

 

Alla svar behandlas konfidentiellt.

 

Till enkäten 

 

E-bok: S som i skilsmässa N som i nyfamilj. Samlade berättelser. 

E-boken är riktad till dig som är frånskild eller lever i nyfamilj och till dig som i ditt jobb bemöter barn och vuxna som lever i en skilsmässo- eller nyfamilj. Berättelserna är skriva av professionella och personer med egen erfarenhet.

 

Illustration: Antonia Ringbom

 
Anne Bjaerre
Enhetschef | Yksikönjohtaja
+358407710152
anne.bjaerrebvif.fi
67185_t.jpg

Rekry: En projektledare och en projektmedarbetare till vårt skolarbete i Österbotten

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats med mångsidiga arbetsuppgifter med betoning på förebyggande arbete i skolorna i Österbotten. Skicka senast 3.2 in din ansökan.
67122_t.jpg

Rekry: Ledare för eftermiddagsverksamhet

Söker du ett inspirerande och givande jobb bland barn i Helsingfors?
67015_t.jpg

”Min uppgift är att tala för våra barn och stå upp för dem”

Barnavårdsföreningens verksamhetsledare Pia Sundell brinner för barnen. Via sin post har hon kunnat påverka många barns liv och vardag. Det är också det som får henne att gå till jobbet varje dag – också efter tio år som verksamhetsledare.