63846.jpg

Kärlek och vilja finns - men vardagen sätter nyfamiljen på prov

07.05.2018 kl. 09:26
Lever du i en nyfamilj? Svara på vår korta enkät och vinn ett exemplar av den pinfärska boken S som i skilsmässa N som i nyfamilj och biobiljetter.

I en nyfamilj kan det finnas många viljor som drar år olika håll. Det tar tid, ibland flera år, innan saker och ting faller på plats och vardagen i en nyfamilj löper på utan större komplikationer.

 

Att söka utomstående hjälp kan kännas svårt.

 

För att kartlägga nyfamiljernas behov av stöd vill vi nu ställa frågor direkt till dig som lever i nyfamilj och anhöriga som lever i närheten av en nyfamilj.

 

Genom att svara på vår korta enkät hjälper du oss utveckla vår verksamhet, så att den bäst motsvarar nyfamiljernas behov och önskemål. 

 

Svara på frågorna i enkäten innan den 27 maj och vinn:

- Bland alla som svarar lottar vi ut 2 paket med vår pinfärska bok S som i skilsmässa N som i nyfamilj och biobiljetter.

- De tio första som svarar på enkäten skickas ett pappersexemplar av boken S som i skilsmässa N som i nyfamilj.

 

Alla svar behandlas konfidentiellt.

 

Till enkäten 

 

E-bok: S som i skilsmässa N som i nyfamilj. Samlade berättelser. 

E-boken är riktad till dig som är frånskild eller lever i nyfamilj och till dig som i ditt jobb bemöter barn och vuxna som lever i en skilsmässo- eller nyfamilj. Berättelserna är skriva av professionella och personer med egen erfarenhet.

 

Illustration: Antonia Ringbom

 
Anne Bjaerre
Enhetschef | Yksikönjohtaja
+358407710152
anne.bjaerrebvif.fi
65654_t.jpg

Har du hört om Tjejvillan i Helsingfors?

Kika in i nyöppnade Tjejvillan! En trygg plats i centrala Helsingfors för dig som är i tonåren och identifierar dig som flicka.
65554_t.jpg

Rekry: Barnskötare inom småbarnspedagogik som reservperson till Tölö daghem

Vi söker en barnskötare inom småbarnspedagogik som reservperson till Tölö daghem för tiden oktober 2018 till 14.6.2019. Reservpersonen jobbar även på andra enheter enligt behov.
65469_t.jpg

Ställningstagande: Tonårsflickor har svårt att hitta sin plats

Tonårsflickors ångest beror förutom på miljön på krav som kommer utifrån och krav som de unga ställer på sig själva, skriver organisationschef Petra Willamo i en insändare i HBL.