Blogg & nyheter

Barn har rätt till en framtid

"Vi firar barnkonventionens vecka. Vi vuxna har en viktig roll i att förstärka framtidstron hos våra barn", skriver vår verksamhetsledare Pia Sundell i sin blogg.

Du har rätt att vara barn

"Visste du att daghemmet är din och alla andra barns plats? Det är här du ska få synas och höras. Här på dagis tar vi som jobbar ställning till dina rättigheter varje dag", skriver våra daghemsföreståndare i vår blogg.

Barn som har begått brott är i stort behov av stöd och hjälp

De senaste veckorna har diskussionen gått het om minderåriga som gör sig skyldiga till narkotikabrott och grova våldsbrott. Tongångarna har tidvis varit hårda och Barnavårdföreningen manar till lugn. Det är viktigt att inte generalisera och att respektera barnets rättigheter.

Kalender

Tisdag
26.1
10:00

Perhekoulu POP® 85 | Helsinki

Perhekoulu POP® on 3–6-vuotiaille haastavasti käyttäytyville lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu kymmenen viikon ohjelma. Perhekouluun kuuluu myös ohjaajakoulutus ammattilaisille.
Barnavårdsföreningen, Helsinki
Torsdag
4.2
16:30

Familjeskolan POP® Separat handledarutbildning

Familjeskolan POP® Separat handledarutbildning ordnas nu även online! Utbildningen är riktad till professionella som jobbar med barn.
Barnavårdsföreningen, online
Tisdag
16.2
16:30

Föräldrakursen De otroliga åren | Raseborg

Blir det mycket bråk med och om barnen? Funderar du på hur du kan få vardagen att fungera smidigare och hur du kan skapa positivare stämning hemma? Välkommen med i föräldrakursen De otroliga åren som vänder sig till föräldrar som har barn i ål
Ekenäs
Måndag
1.3
16:30

Perhekoulu POP®in ohjattu vanhempainryhmä verkossa

Perhekoulun ohjattu keskusteluryhmä haastavasti käyttäytyvien 2-8 -vuotiaiden lasten vanhemmille.  
Barnavårdsföreningen, verkossa