Familjeluckan och rådgivningscafé

Öppna daghemmet Familjeluckan finns till för dig som är hemma med barn i åldern 1–5 år i Helsingfors. Under undantagstillståndet träffas FamiljeLuckan virtuellt.

Du hittar info om Familjeluckan på Facebook i vår webbkalender>>

På Familjeluckan kan du träffa andra i samma livssituation och få stöd i ditt föräldraskap. Samtidigt kan barnen leka, delta i olika kulturaktiviteter och öva sina sociala färdigheter. På plats finns alltid en ledare.

På tisdagar har vi olika program som riktar sig speciellt till föräldrar och på torsdagar ordnar vi aktiviteter för barn. Ingen förhandsanmälan krävs och vi bjuder på ett enkelt mellanmål.

När och var: LillaLuckan på Georgsgatan 27 (andra våningen). Med barnvagn kommer man smidigast in från sidoingången på husets kortsida. 

Öppet på tisdagar och torsdagar kl. 9-13. Mer information om program varje enskild gång hittar du i vår kalender

Målgrupp: Barn i åldern 1–5 år tillsammans med vuxen.

Pris: FamiljeLuckans verksamhet och mellanmål är kostnadsfri för alla deltagare.

För mer information: Kontakta Ellen Holmström, sakkunnig inom ungdoms- och skolverksamhet (tfn 0400 618 452, ellen.holmstrom @ bvif.fi) eller Elin Sundell, barnkulturproducent (tfn 040 7481 742, elin.sundell @ luckan.fi

Det öppna daghemmet Familjeluckan är ett samarbete mellan Barnavårdsföreningen och  Luckan och finansieras av Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne.

 

 
Ellen Holmström
Sakkunnig inom ungdoms- och skolverksamhet | Nuoriso- ja koulutoiminnan asiantuntija
+358400618452
BF i skolan i Nyland