Bok: S som i skilsmässa N som i nyfamilj. Samlade berättelser.

Gratis e-bok för dig som är frånskild eller lever i nyfamilj. Ladda ner boken här.

Alla familjemedlemmar berörs av en skilsmässa och det tar tid att processa den. I en nyfamilj finns kärleken och viljan att leva tillsammans, men vardagen kan sätta familjen på prov.

Ett flertal av våra experter, som bland annat står bakom kampanjen Näe mut! Se mej!, vill fästa uppmärksamhet på barnets bästa i skilsmässosituationer.

Våra experter har bidragit med sakkunskap, föräldrar har delat med sig av sina personliga erfarenheter och barnets synvinkel synliggörs genom texter skrivna ur ett barnperspektiv.

E-boken är gratis.

Boken finns till för föräldrar som är frånskilda eller föräldrar som lever i nyfamilj.

Boken fungerar också som ett redskap för experter som i sitt arbete bemöter både barn och vuxna, som lever i skilsmässo- eller nyfamilj.

E-boken är kostnadsfri och kan läsas på mobilia apparater. Detta kräver att du först laddar ner en mobilapplikation som kan läsa filen på din enhet, t.ex. Adobe Digital Editions, iBooks, EPUBReader, Bluefire Reader, Overdrive eller Google Play books.

länk till e-boken

Boken har också donerats till ett stort antal bibliotek runtom i landet, så den kan också finnas på ett bibliotek nära dig!

Ladda ner annat material: www.bvif.fi/material

 

Näe mut! Se mej! kampanjens webbplats.

 
Pia Graniittiaho
Enhetschef | Yksikönjohtaja
+358451394034