På Tjejvillan kan du vara dig själv


Alla 10–18 åriga flickor är välkomna till Tjejvillan (Grankulla och Kyrkslätt 10–18 år, Helsingfors och Sibbo 13–18 år). Vi vänder oss till dig som identifierar dig som flicka. 

I Tjejvillan kan du:

  • träffa och umgås med andra flickor
  • prova på olika saker
  • komma med i olika grupper och andra aktiviteter
  • lära dig nya saker
  • vara med och påverka vad vi gör
  • bara ta det lugnt
 

Vi erbjuder en trygg och inspirerande plats där det finns utrymme för dig att komma med på det sätt du själv vill. Det finns alltid vuxna på plats som ser det som sin hjärtesak att få träffa unga tjejer i olika livssituationer. All vår verksamhet är kostnadsfri och vi kan också bjuda på ett enkelt mellanmål.

Tjejvillan Grani (10–18 år) har öppet onsdagar kl. 14–19 och fredagar kl. 14–17. Vi finns i Familjecentret Bensow i Grankulla. Adressen är Gräsavägen 3-5 A, Grankulla. Du är välkommen med när du börjar på årskurs 4!

Tjejvillan Hfors (13–18 år) i LillaLuckan på Georgsgatan 27 (Forums innergård). Har öppet på torsdagar kl. 15.30-19.

Tjejvillan Sibbo (13–18 år) på Ungdomstjänstens lokaler på Stora byvägen 8 på tisdagar klockan 14–17.

Tjevillan Kyrkslätt (10-18 år) har öppet onsdagar klockan 15–18. Vi finns i Luckan på Saloviusvägen 3. Du är välkommen med när du börjar på årskurs 4!

Vi finns också på Instagram och Facebook!

Välkommen – vi ser framemot att få träffa dig!
 

Kontaktuppgifter


Vanliga frågor och svar
om Tjejvillan

 

Tjejgrupper på Tjejvillan

Vid sidan om den öppna verksamheten ordnar vi även grupper på Tjejvillan. Grupperna är olika stora och har olika tema. Vissa är slutna grupper och andra öppna för alla som vill delta. Läs mera om grupperna och annat aktuellt på Instagram, Facebook eller kom och fråga oss vad som ordnas till nästa.

 

Tjejvillans läger

Tjejvillan ordnar både dagsläger och övernattningsläger. Vi ordnar läger både på sommaren och vintern. Vi informerar om lägren främst på Tjejvillan. Information om dagslägren skickas ut på våren via många olika kanaler.

Tjejvillan finansieras av Stiftelsen Bensow.