Nyheter från Barnavårdsföreningen


Ställningstaganden, pressmeddelanden, blogginlägg och lediga jobb – på svenska och finska.

 

Hemma med små - ny podcastserie om småbarnsvardagen

Barnvardagens små och stora frågor. Det handlar den nya podcastserien Hemma med små om. Podcastserien erbjuder stöd i vardagen åtminstone så länge som FamiljeLuckan och de andra familjekaféerna på LillaLuckan är stängda på grund av coronan.Läs mera »
En flicka i vita kläder kramar om en annan flicka i vita kläder.

Brett barnskyddsnätverk: Anstaltsvårdens personalläge måste åtgärdas omedelbart

Personalläget inom barnskyddets anstaltsvård måste förbättras i snabb takt, kräver ett brett nätverk av aktörer inom vården utom hemmet, där också Barnavårdsföreningen är med. Både tillgången på personal och utbildningen måste förbättras, och åtgärder behövs snarast. Läs mera »
Två flickor och tre pojkar står med armarna om varandra i utekläder

Skilda föräldrar? Kom med på workshop i sommar!

Är du 13–17 år och har skilda föräldrar? Kom med på workshop i sommar med våra professionella ledare och andra ungdomar. Du får en chans att bearbeta dina egna upplevelser och samtidigt hjälpa andra i samma situation. Läs mera »
Barn som står i ring och håller upp ett mångfärgat tyg

Dagläger också på svenska för barn/unga med specialbehov

Barnavårdsföreningen ordnar i sommar ett dagläger för barn och unga med specialbehov. Lägret ordnas i Mejlans i Helsingfors. Gruppen på det kostnadsfria lägret är liten och programmet trevligt. Läs mera »

Har du svårt att förstå din tonåring?

Tonåren är ofta en turbulent tid för både barn och förälder. Vi erbjuder föräldrar till tonåringar stöd och hjälp i sitt föräldraskap. Välj det som passar dig bäst eller kom med i allt!Läs mera »