Nyheter från Barnavårdsföreningen


Ställningstaganden, pressmeddelanden, blogginlägg och lediga jobb – på svenska och finska.

 
Eftisbarn

Eftermiddagsverksamhet nu också i Norsens skolbyggnad – Barnavårdsföreningen utvidgar sin verksamhet

I augusti utvidgar Barnavårdsföreningen sin eftermiddagsverksamhet till Norsens skolhus. Cygnaeus eftis kommer från och med skolstarten att verka på två platser: i Cygnaeus enhet på Bangatan och i Norsens skolhus på Unionsgatan. Läs mera »
Fingerfärger

Idébok som lockar till lek

Lockande lärmiljö - idéboken erbjuder konkreta tips för att skapa inspirerande miljöer på daghem. En lockande lärmiljö gör att barnen blir mera aktiva och uppmuntrar till utforskande i lek. Idéboken riktar sig till professionella inom småbarnspedagogik och kan laddas ner gratis på vår webbplats. Läs mera »

På eftis är ingen dag den andra lik

Eftis är en viktig del av barnens vardag och en trygghet för barnen och deras föräldrar. Johanna Saxén har nästan 30 års erfarenhet av jobb på eftis och skriver i vår blogg om sitt meningsfulla arbete.Läs mera »

Iltapäivätoimintaa ei arvosteta tarpeeksi

Laadukas iltapäivätoiminta ei vaadi suuria taloudellisia investointeja, mutta se tarjoaa monelle lapselle turvallisen iltapäivän.Läs mera »

Prioritera eftis

Kvalitativ eftermiddagsverksamhet kräver inte stora ekonomiska investeringar, men ger många barn den trygghet de behöver.Läs mera »