Rekry: Personal till våra daghem i Helsingfors

01.04.2021 kl. 15:23
Vi söker självständiga teamplayers som vill jobba med det härligaste av allt: barnen!

Inför hösten rekryterar vi barnskötare och lärare inom småbarnspedagogik till våra daghem i Helsingfors.

Här får du jobba med de härligaste av kunder: barnen! Tillsammans får ni dyka in i sagornas underbara värld och låta kreativiteten och lekfullheten ta er ut på spännande äventyr! I samarbete med kolleger och föräldrar bidrar du till att lägga en god grund för barnens framtid.

I en vardag med fart och fläkt bjuds du in till roliga upptåg och lärorika upptäckter. Frisk luft får du gott om i det här jobbet.

Vi söker självständiga teamplayers som känner sig redo att följa med oss på detta äventyr. Hänger du med!?

Fyll i din ansökan i vårt HR-program Ledigt jobb / Småbarnspedagogik (extern länk)

Vi håller arbetsintervjuer vartefter ansökningarna kommer in.

Frågor?
Kontakta Cecilia Jaakkola, chef för småbarnspedagogik. Det går bra att ringa 046 920 0775 eller skicka e-post cecilia.jaakkola@bvif.fi.


Läs mer om Barnavårdsföreningen som arbetsgivare.Jobba som inhoppare?

Vi rekryterar också inhoppare till våra daghem och eftisar. Fyll i din ansökan i vårt HR-program / Inhoppare till daghem och eftis (extern länk)

 
Cecilia Jaakkola
Chef för småbarnspedagogik | Varhaiskasvatuspäällikkö
+358469200775

Blogg: Brev från en mamma till tonåringar

”Jag insåg att jag pratade alldeles för mycket om regler, istället för att lyssna in mina tonåriga döttrar. Redan efter några veckor kände jag mig stärkt i mitt föräldraskap.” Läs bloggen skriven av en förälder som gått nätkursen Föräldrawebben! Läs mera »

Blogg: Tjejvillan är en positiv del av mitt liv

"Varje gång man kommer in genom dörren så möts man av någon ledare som säger “Hur har din dag varit? Så roligt att se dig!” Läs hela bloggtexten skriven av en flicka som besöker Tjejvillan! Läs mera »

Lastenkodin johtajan blogi: ”Rakkaus on yhtä tärkeää kuin rajat”

”Se, että lapsi tai nuori sijoitetaan ei automaattisesti tarkoita, että lapsen elämä olisi mennyttä. Rajojen ja rakkauden avulla lastenkodin asukkaista voi tulla mitä vaan”, Töölön lastenkodin johtaja kirjoittaa.Läs mera »

Hemma med små - ny podcastserie om småbarnsvardagen

Barnvardagens små och stora frågor. Det handlar den nya podcastserien Hemma med små om. Podcastserien erbjuder stöd i vardagen åtminstone så länge som FamiljeLuckan och de andra familjekaféerna på LillaLuckan är stängda på grund av coronan.Läs mera »