kvist av grön julgran med ljus på

Vi finns här för dig också under jullovet

16.12.2020 kl. 10:20
Barnavårdsföreningens sakkunniga finns på plats för att hjälpa och stödja också under jullovet.

På våra chattar kan du ställa frågor om sådant du funderar på, få stöd och hjälp eller bara prata av dig vid behov. Under jullovet är chattarna öppna som vanligt på tisdagar klockan 12–14 och på torsdagar klockan 16–18, med undantag av julafton 24.12 och nyårsafton 31.12.

Vi har flera olika chattar. En av dem riktar sig till barn och unga, medan andra har föräldrar och andra anhöriga som målgrupp. Du kan också chatta om skilsmässa.

Om du behöver stöd i frågor som gäller neuropsykiatriska utmaningar kan du ringa vår telefonrådgivning. Våra sakkunniga finns till hands för att hjälpa måndag till torsdag klockan 9–11 och 12–14.

Telefonrådgivningen är öppen 28-30.12.2020 och 4-5.1-2021 på numret:  050-565 1722.

 
Pia Graniittiaho
Enhetschef | Yksikönjohtaja
+358451394034
Barn som står i ring och håller upp ett mångfärgat tyg

Dagläger också på svenska för barn/unga med specialbehov

Barnavårdsföreningen ordnar i sommar ett dagläger för barn och unga med specialbehov. Lägret ordnas i Mejlans i Helsingfors. Gruppen på det kostnadsfria lägret är liten och programmet trevligt. Läs mera »

Blogg: Pandemin lämnar sina spår

"2020 - ett år vi inte kommer att glömma. Trots alla utmaningar som Coronapandemin förde med sig ser jag med stolthet att vår organisation lyckades trygga sin verksamhet och drevs mot en utveckling", skriver Pia Sundell i sin blogg. Läs mera »

Ny föreläsningsserie stödjer skolpersonal

Att jobba i skolan är meningsfullt, men kan också medföra oro för elevernas välmående och skolgång. Med vår nya föreläsningsserie vill vi hjälpa skolpersonal och förebygga senare problem. Läs mera »
Vinglas på julbord

Ge ditt barn en nykter jul

”Julafton – ett barndomsminne vi erinrar oss långt in i vuxenlivet. Många av oss ser tillbaka på våra barndomsminnen med nostalgi. Alla har dessvärre inte ett nyktert barndomsminne att se tillbaka till - och det är därför jag vill lyfta fram detta ämne inför jul”, skriver vår verksamhetsledare Pia Sundell i sin bloggtext. Läs mera »