Kampanjbild med ett vinlgas som fallit omkull

Kampanj: En nykter jul för barnens skull

04.12.2019 kl. 12:41
Barnavårdsföreningen är med i kampanjen En nykter jul för barnens skull. Kampanjen arrangeras i år redan för 22:a gången.

Ett barn väntar på julen, barnets glädje är äkta. Den obekväma sanningen är, att många barns julstämning förstörs på grund av vuxnas alkoholbruk.

På julen kan vi skapa feststämning utan alkohol och föra denna tradition vidare till barnen.Föräldrarna är förebilder för sina barn. Barndomens jular är minnen som består.

Julen är barnens fest – låt oss ge en nykter jul till alla barn!

Läs mera om kampanjen En nykter jul för barnens skull

 
Anna Alenius
Kommunikationschef | Viestintäpäällikkö
+358405288965

”Nu vet jag att jag inte kan berömma mitt barn för mycket”

En lättare vardag och ett stärkt föräldraskap är det viktigaste Pia och Mikael fick med sig efter att ha deltagit i Familjeskolan POP på Barnavårdsföreningen. De deltog i programmet med sin sexåring. Läs hela blogginlägget om Familjeskolan POP. Läs mera »
man och kvinna sitter på trappa

Kunde saker och ting ha slutat annorlunda och andra frågor kring en skilsmässa

"Är barnets liv förstört nu? Hur hamnade vi här? Svaren på frågorna mitt i en separation är inte lätta att hitta, men det kan vara till tröst att höra att saker och ting oftast faller på plats med tiden." Läs hela blogginlägget skrivet av Anne Bjaerre, sakkunnig inom barn- och familjearbete. Läs mera »

Rekry: Ledare för eftermiddagsverksamhet

Kom och gör skillnad för barn varje dag! Vi söker en ansvarsfull och positiv ledare för eftermiddagsverksamheten till Drumsö eftis i Helsingfors 3.1 - 29.5.2020. Läs mera »