Rekry: Barnskötare inom småbarnspedagogik

idag kl. 12:57
Vi söker en barnskötare inom småbarnspedagogik till Daghemmet B. E. von Schantz.

Vi söker en barnskötare inom småbarnspedagogik från och med hösten 2019 fram tills 27.8.2020 till Daghemmet B. E. von Schantz. 

Kom och jobba i ett arbetsteam som sätter barnet i centrum. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhet som arbetat aktivt med lärmiljön och barnens delaktighet.

Arbetsteamet fokuserar på att fördjupa arbetssättet med pedagogisk dokumentation och utvärdering av verksamheten. För oss är det viktigt med en verksamhet som utgår från barnen, deras intressen och deras behov.

Du är flexibel, nyfiken och har intresse att utveckla din egen barnsyn.

Daghemmet B. E. von Schantz är beläget i stadsdelen Rödbergen i Helsingfors och har 28 platser fördelat på två grupper. Personalen består av en föreståndare, en lärare inom småbarnspedagogik, två barnskötare inom småbarnspedagogik och en kock. Föreståndaren arbetar även i grupp.

Hos oss på Barnavårdsföreningen får du vara en del av en positiv och engagerad arbetsgemenskap och framför allt får du äran att vara en väldigt viktig person i barnens vardag. Vår personal trivs på sina jobb bland annat för att barnets bästa alltid står i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många. Kom och jobba med oss med en möjlighet att göra skillnad varje dag!

Vi önskar att du har en lämplig utbildning (barnskötare, närvårdare med inriktning på barn och unga eller dagvårdare) eller arbetserfarenhet, ett utdrag ur brottsregistret och utmärkta kunskaper i svenska. Vi värdesätter en positiv livssyn och ett lösningsinriktat arbetssätt.

Barnskötare inom småbarnspedagogik till Daghemmet B. E. von Schantz

Fyll i din ansökan >>>

För mera information kontakta daghemsföreståndare Amelie Lund, vschantz.forestandare@bvif.fi eller 0400 738 816.

Vill du skicka in en öppen ansökan?

Du som har ett intresse av att jobba med barn, tveka inte med att kontakt med Cecilia Jaakkola, vår chef för småbarnspedagogik. Det går bra att ringa eller sätta ett mail. Du når henne på numret 046 920 0775 eller cecilia.jaakkola@bvif.fi.


Kom med och jobba i en organisation där personalen trivs och som sätter fokus på barnets bästa!


Barnavårdsföreningen har år 2018 mottagit certifikatet Familjevänlig arbetsplats (på finska).


Barnavårdsföreningen är Finlands äldsta barnskyddsorganisation grundad 1893. Vi arbetar för en bättre barndom, ett stärkt föräldraskap och ett barnvänligare samhälle. Vi jobbar professionellt på både svenska och finska med en personalstyrka på omkring 130 anställda.

Läs mer om vår verksamhet på www.bvif.fi

 
Cecilia Jaakkola
Chef för småbarnspedagogik | Varhaiskasvatuspäällikkö
+358469200775
Tecknat hjärta

Familjefrukost på dagis gav nya vänner

”Via daghemmet har våra barn och vi föräldrar knutit meningsfulla vänskapsband och fått utbyte, roliga stunder och stöd. Under fem år på Barnavårdsföreningens daghem har vår familj firat både nyår och valborg med andra dagisfamiljer, suttit på stranden, besökt stugor och simstadion tillsammans”, skriver en förälder i vår blogg. Läs mera »

Familjeskolans förnyade handbok finns nu på svenska

Familjeskolans handbok hjälper dig förstå och handleda barnets beteende och lär dig att förhålla dig till ditt barn på ett nytt sätt.Läs mera »
Flicka som ler

Eftis - en trygg paus i vardagsstressen

“Många barn har det stressigt både i skolan och med en massa hobbyer – och då ska eftis kunna ge dem meningsfull fritid med trygga vuxna”. Så sammanfattar Christina Nymark, ansvariga ledaren på Drumsö eftis, sin tanke om vad Barnavårdsföreningens eftermiddagsverksamhet ska erbjuda.Läs mera »

Några tankar från en separation

”Jag känner mig så trött och energilös. Att skiljas eller separera från den man tidigare har älskat är tungt”, skriver en pappa i Barnavårdsföreningens blogg. Läs också om stödgruppen för frånskilda föräldrar startar den 2:a september i Helsingfors.Läs mera »