67122.jpg

Rekry: Ledare för eftermiddagsverksamhet

08.01.2019 kl. 10:41
Söker du ett inspirerande och givande jobb bland barn i Helsingfors?

Vi söker nu två aktiva och positiva eftisledare till Cygnaeus eftis för tiden 1.2-31.5.2019. Som eftisledare jobbar du deltid ca. 22h i veckan. Eftis är öppet från att skolan stänger till klockan 17.

Som eftisledare får du vara med och planera, utföra och utvärdera verksamheten. På Barnavårdsföreningen har du möjlighet till fortbildning och andra förmåner. Dessutom erbjuder vi jobb åt våra eftisledare under skolloven. 

Vid Cygnaeus eftis på Bangatan 8 i Helsingfors erbjuder vi dig:
- arbete i en grupp på ca 20 barn, totalt 80 barn på eftis
- ett team, som består av en ansvarig ledare och 7 eftisledare
 - arbete i en skolmiljö, nära parker och museer

Vi önskar att du har:
- en lämplig utbildning (närvårdare, barnledare, skolgångsbiträde, ledare för morgon- och eftermiddagsverksamhet eller annan utbildning med inriktning på barn och unga)
- ett utdrag ur straffregistret
- utmärkta kunskaper i svenska och finska

Vi värdesätter:
- arbetserfarenhet
- erfarenhet av barn med specialbehov
- ett lösningsinriktat tankesätt och en positiv livssyn
- övriga kompetenser (t.ex. IT, förstahjälp, hygienpass)

Skicka in din ansökan via länken här>>. Vi fyller platsen direkt då vi hittar en lämplig person för jobbet.

Ta gärna kontakt med Isabella Franck, chef för eftermiddagsverksamheten. Det går bra att ringa eller skicka mail, du når henne på 050 5777 987 eller isabella.franck@bvif.fi.
 

Kom med och jobba i en organisation där personalen trivs och som sätter fokus på barnets bästa!


Barnavårdsföreningen har år 2018 mottagit certifikatet Familjevänlig arbetsplats (på finska).

Barnavårdsföreningen är Finlands äldsta barnskyddsorganisation grundad 1893. Vi arbetar för en bättre barndom, ett stärkt föräldraskap och ett barnvänligare samhälle. Vi jobbar professionellt på både svenska och finska med en personalstyrka på omkring 130 anställda.

Läs mer om vår verksamhet på www.bvif.fi

Foto: Pexels.com

Cygnaeus Eftis
68297_t.jpg

Pappa, ta hand om dig själv efter skilsmässa

”Ungefär hälften av äktenskapen slutar i skilsmässa”. Ja, det visste jag visserligen men sådant angår ju inte en själv. Tills vårt 13-åriga parförhållande slutade i skilsmässa för snart ett år sedan. Läs blogginlägget om pappor i skilsmässa, skrivet av socialpsykolog och forskare Rasmus Mannerström.Läs mera »
68245_t.jpg

Kom och jobba på våra daghem och eftisar!

På Barnavårdsföreningen står alltid barnets bästa i centrum, arbetsplatsen är familjevänlig och möjligheterna till fortbildning är många. Sök höstens jobb nu!Läs mera »
67954_t.jpg

Tjejvillan i Helsingfors, något just för dig?

Kika in i den nyinflyttade Tjejvillan! En plats i centrala Helsingfors för dig i tonåren som identifierar dig som flicka.Läs mera »
68093_t.jpg

Elisabet Hakkola – i Barnavårdsföreningens tjänst under fyra årtionden

Barnavårdsföreningen har en lång historia av framstående kvinnor i föreningens förtjänst. Det sista inlägget i bloggserien lyfter fram verksamhetledare Elisabet Hakkola. Serien har skrivits av historiker Aapo Roselius. Läs mera »
67808_t.jpg

Nu kan du beställa våra nya styrkekort!

Konstnärlig, ärlig, humoristisk ... Vart och ett av våra tilltalande styrkekort lyfter upp en egenskap på relaterande fotografier. Korten kan användas på olika sätt för att upptäcka egenskaper tillsammans med ungdomar. Läs mera »