Perhekoulu POP® Ohjaajakoulutus | Helsinki

09 Mars 2021 kl. 08.45–08.46

Perhekoulu POP® ohjaajakoulutus soveltuu sinulle joka olet sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen tai opiskelija. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa. Menetelmää voi soveltaa myös yläkouluikäisten lasten ohjauksessa. 

Perhekoulun tavoitteena on lisätä myönteistä vuorovaikutusta ja myönteisen käyttäytymisen huomioimista, kehittää toimivampia ohjausmenetelmiä arkeen ja sitä kautta ehkäistä lapsen mahdollisia käytöshäiriöitä. Koulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa. Menetelmää voi soveltaa myös yläkouluikäisten lasten ohjauksessa.  

Koulutus toteutetaan perheille suunnatun Perhekoulun yhteydessä.

Ennen Perhekoulun alkamista järjestetään ohjaajien perehdytyspäivä ti 9.3. klo 9-13.30. Koulutukseen hakeutuva sitoutuu olemaan mukana yhteensä 11 päivää. Perhekoulu POP® 85 kokoontuu tiistaisin 16.3.-18.5.2021 välisenä aikana. Ohjaajien työaika on klo 8.45 – 15.30.


Koulutus maksaa 50 € sisältäen Perhekoulun ohjelman,  käsikirjan, muun materiaalin, sekä lounaat ja kahvit.

Tämä on suunniteltu lähitoiminnaksi, ja toivomme että voimme sen niin järjestää. Seuraamme kuitenkin tarkasti viranomaisten pandemiaohjeistusta ja toimimme aina sen mukaan.

Lue lisää Perhekoulu POP:sta >>


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
nepsy@bvif.fi
050 565 1722


Plats
Barnavårdsföreningen, Helsinki
Stenbäckinkatu 7 A
00250 Helsingfors