Perhekoulu POP® Erillinen ohjaajakoulutus

23 Oktober 2020 kl. 09.00–15.00

Perhekoulu POP® Erillinen ohjaajakoulutus soveltuu sinulle joka olet sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen tai opiskelija. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa. Menetelmää voi soveltaa myös yläkouluikäisten lasten ohjauksessa. 

Perhekoulun tavoitteena on lisätä myönteistä vuorovaikutusta ja myönteisen käyttäytymisen huomioimista, kehittää toimivampia ohjausmenetelmiä arkeen ja sitä kautta ehkäistä lapsen mahdollisia käytöshäiriöitä. Koulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa. Menetelmää voi soveltaa myös yläkouluikäisten lasten ohjauksessa.  

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että pystyy tekemään vuorovaikutukseen liittyviä harjoituksia lasten kanssa koulutustapaamisten välissä.  Ohjaajakoulutuksen pohjana käytetään Perhekoulun käsikirjaa. Jokaisella kerralla on oma teemansa, jonka soveltamista arkeen harjoitellaan omassa työpaikan lapsiryhmässä.

Perhekoulun ohjaajakoulutus kokoontuu kuusi kertaa 23.10.-26.11.2020 välisenä aikana. Ensimmäinen tapaaminen on 23.10. kl. 9-15. Tämän jälkeen tapaamiset ovat kerran viikossa torstaisin klo 16.30-19. Koulutukseen hakeutuva sitoutuu olemaan mukana jokaisella kerralla.

Koulutus maksaa 50 € sisältäen Perhekoulun ohjelman,  käsikirjan, muun materiaalin, sekä lounaat ja kahvit.

Lue lisää Perhekoulu POP:sta >>>

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

nepsy@bvif.fi
050 565 1722


Plats
Barnavårdsföreningen, Helsinki
Stenbäckinkatu 7 A, 4. krs
00250 Helsingfors