Avoin kirje henkilökunnalle

03.04.2020 kl. 15:31
"Kiitos teille kuuluu siitä, että olette osana lasten, nuorten ja perheiden arjessa. Yhdessä katsomme eteenpäin ja etsimme uusia mahdollisuuksia." Lue toiminnanjohtaja Pia Sundellin kiitokset Barnavårdsföreningenin henkilökunnalle.

Parhaat työntekijät

Haluan osoittaa lämpimän kiitoksen jokaiselle Barnavårdsföreningenin työntekijälle.Tämä poikkeuksellinen tilanne tuli maaliskuun puolessa välissä meille kaikille täytenä yllätyksenä. Voin ylpeydellä todeta, että olemme onnistuneet hyvin, sillä näinkin lyhyessä ajassa olemme saaneet paljon aikaan. Poikkeustilasta huolimatta olemme onnistuneet pitämään yksikkömme auki ja palvelemme sekä tuemme lapsia ja heidän perheitään.

Olemme lyhyessä ajassa joutuneet hylkäämään joitakin aikaisempia käytäntöjä ja kehittäneet monia uusia toimivia työtapoja. On suuri ilo nähdä kuinka joustavia, luovia ja rohkeita ratkaisuja olette löytäneet. Erityisen hienoa on ollut nähdä, kuinka olemme olleet toistemme tukena ja apuna arjessa, kuinka olemme onnistuneet yhteisessä tehtävässämme. Tämä on vahvuutemme ja tulee auttamaan meitä eteenpäin tässä haastavassa ajassa.

Olen ylpeä siitä päivittäisestä työstä, jota yksiköissämme tehdään. Kukaan meistä ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan, mutta joka päivä tuomme ylpeänä esille kuin tärkeää ja arvokasta työmme on.

Kiitos teille kuuluu siitä, että olette osana lasten, nuorten ja perheiden arjessa. Kiitos siitä, että olette antaneet mielikuvitukselle valtaa ja rohkeasti kokeilleet uusia työtapoja. Kiitos että olette tuottaneet materiaalia blogeihin, verkkoartikkeleihin ja someen. Kiitos että jatkossakin olette turvallisia aikuisia lasten elämässä. Kiitos siitä, että päivittäin teette työtä lapsen parhaaksi. Kiitos arvokkaasta työpanoksestanne.

Juuri nyt minulle on erityisen tärkeää etten ole yksin. Kaikissa teissä minulla on hyviä työtovereita ja annatte minulle voimaa olla juuttumatta kielteisiin ajatuksiin, voimaa tehdä päätöksiä vaikeissakin tilanteissa ja uskoa siihen, että yhdessä selviämme tästäkin kriisistä. Yhdessä katsomme eteenpäin ja etsimme uusia mahdollisuuksia. Kukaan ei voi auttaa kaikkia, mutta jokainen voi auttaa jotakuta!

Elämä jatkuu,

Pia

Pia Sundell
Pia Sundell
Verksamhetsledare | Toiminnanjohtaja
+358405019105
Pia leder det operativa arbetet på Barnavårdsföreningen. Hon är också bl.a. vice ordförande för Centralförbundet för Barnskydd | Pia johtaa BF:n operatiivista työtä. Hän on myös mm. Lastensuojelun Keskusliiton varapuheenjohtaja.

Ferie- och kurscentret Högsand i Hangö håller stängt i sommar

Barnavårdsföreningens Ferie- och kurscentret Högsand i Hangö är stängt i sommar på grund av pandemin. Många kunder har annullerat sina bokningar och verksamheten kan inte öppna som planerat i juni.Läs mera »

Pressmeddelande: Barnavårdsföreningen erbjuder över 20 extra avgiftsfria dagläger för barn och unga i huvudstadsregionen

I sommar ordnar Barnavårdsföreningen 23 extra dagläger med över 300 platser för barn i åldern 7–17 år. Daglägren ordnas under alla vardagar klockan 9–15 under hela sommarlovet. Lägren är avgiftsfria för alla deltagare.Läs mera »

Barnavårdsföreningen har öppnat ny chatt för barn och unga

Känns det jobbigt med alla förändringar? Tungt att gå i skola på distans? Vår nya chatt är öppen för alla barn och unga varje vardag mellan 12 och 15.Läs mera »

Uusi chat nuorten vanhemmille alkaa 5. maaliskuuta

Onko yhteys teiniin solmussa? Huolestuttaako nuoren käytös?Barnavårdsföreningenin, Suomen vanhimman lastensuojelujärjestön, asiantuntijat vastaavat kysymyksiin uudessa chatissa.Läs mera »