Barnavårdsföreningenin uutisia


Kannanottoja, lehdistötiedotteita, blogi-kirjoituksia ja avoimia työpaikkoja – suomeksi ja ruotsiksi.

Kaikki chattimme auki joka arkipäivä

Korona sekoittaa arjen – asiantuntijamme tukevat ja neuvovat chateissa joka arkipäivänä. Toivomusten mukaan olemme läsnä nyt myös ilta-aikaan.Lue lisää »

Voimme kaikki olla lasten tukena

Elämme haastavia aikoja. Koronaviruspandemia ja valmiuslaki ovat vaikuttaneet meihin kaikkii eri tavoin. Miten takaamme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, että kaikilla lapsilla on hyvä olla?Lue lisää »

Tietoa miten koronavirus vaikuttaa toimintaamme

Barnavårdsföreningen noudattaa viranomaisten ohjeita koskien koronavirusta covid-19. Artikkelia päivitetään jatkuvasti ajankohtaisella tiedolla.Lue lisää »

Blogi: Tietoinen hengitys tukee hyvinvointiamme

"Olen viimeisten kuukausien aikana saanut ihmetellä ja todistaa pienen vauvan elämää. Olen tarkkaillut uteliaasti erityisesti vauvan hengitystä - kuinka se ilmentää luonnollisuutta, virraten sisään ja ulos esteettä. Voimme saada tietoa hyvinvoinnistamme hengitystä havainnoimalla. Muokkaamalla hengitystämme tietoisesti voimme myös vaikuttaa hyvinvointiimme", kirjoittaa Risto Heikkinen blogissamme. Lue lisää »

Uusi chat nuorten vanhemmille alkaa 5. maaliskuuta

Onko yhteys teiniin solmussa? Huolestuttaako nuoren käytös?Barnavårdsföreningenin, Suomen vanhimman lastensuojelujärjestön, asiantuntijat vastaavat kysymyksiin uudessa chatissa torstaisin kello 19-20 maaliskuun alusta alkaen.Lue lisää »