Vahvempi vanhemmuus – parempi lapsuus


Barnavårdsföreningen (BF) on Suomen vanhin lastensuojelujärjestö, perustettu 1893. Teemme asiantuntemuksella työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta, sekä ruotsiksi että suomeksi.

BF:ssä tuemme lapsia ja perheitä jotka kokevat arjen haastavaksi, esimerkiksi eron kohdatessa tai neuropsykiatristen vaikeuksien takia. Tarjoamme sijaishuoltoa Töölön lastenkodissa ja leiri- ja majoituspalveluita loma- ja kurssikeskus Högsandissa Hangossa. Tämän lisäksi meillä on ruotsinkielisiä päiväkoteja ja iltapäiväkerhoja Helsingissä. Teemme myös työtä ruotsinkielisissä kouluissa lasten ja nuorten tueksi.

Panostamme ennaltaehkäisevään työhön ja lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kohderyhmänä ovat ruotsin- ja suomenkieliset lapset, perheet ja alan ammattihenkilöstö. Yhdistyksellä on noin 120 työntekijää.
 

"Sinun arkesi on lapsesi lapsuus"


Lasten Päivän säätiö ylläpitää Linnanmäkeä ja tukee meidän lastensuojelutyötä


Barnavårdsföreningen on yksi Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöistä. Säätiön tarkoitus on kerätä varoja lastensuojelutyölle ylläpitämällä Linnanmäen Huvipuistoa Helsingissä. Säätiön tuotto lahjoitetaan perustajajäsenille. Tämä tarkoitta, että kaikki Linnanmäen asiakkaat ovat mukana tukemassa tärkeätä lastensuojelutyötä Suomessa.