Etsimme Töölön lastenkotiin ohjaajaa

05.01.2021 klo 00:49
Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä.

Lastenkotimme tarjoaa erityistason sijaishuoltoa 9–17-vuotiaille huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimena sijoitetuille lapsille ja nuorille. Ohjaajana hoidat ja kasvatat näitä lapsia ja nuoria. Huolehdit kaikista niistä asioista, jotka lapsen elämään kuuluu. Arjenhallinta ja työ verkoston kanssa ovat siis suurimpia osa-alueita tässä työssä.

Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä. Empaattisuus, läsnäolo ja kuunteleminen ovat avainsanoja tässä työssä. Tavoitteenamme on, että jokainen meiltä poismuuttava nuori kokee itsensä arvokkaaksi ja luottaa itseensä oman elämänsä johtajana.

Olemme erikoistuneet neuropsykiatriseen osaamiseen. Tämän osaamisen katsomme eduksesi, mutta jos olet muuten sopiva henkilö työhön, niin pidämme huolen siitä, että saat tarvittavan osaamisen. Panostamme myös suunnitelmalliseen perhetyöhön, jota omaohjaajat toteuttavat yhdessä perheohjaajamme kanssa.

Koska vietät suuren osaa elämääsi töissä, niin on tärkeää, että viihdyt siellä! Joten jos oletkin jo työsuhteessa jossain muualla, mutta se ei olekaan enää paras match sinulle, niin voit haastatella minua myös työnantajan edustajana? Jos siis pohdit, että mitä muuta voisi olla tarjolla, mutta et ole ihan varma haluatko alkaa värkkäilemään sitä hakukirjettä ja CV:tä, niin soita tai nähdään etänä. Kerron sinulle sen minkä haluat tietää. Voit sitten päättää, että haetko paikkaa meiltä vai et.

Muuta huomioitavaa:

  • Lämmin vuorovaikutus, hyvät kohtaamisen ja kuuntelemisen taidot ovat edellytykset työssä onnistumiselle
  • Edellytämme sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • Kyseessä kolmivuorotyö, eli iltapainotteinen työ, mutta olemme hyviä ottamaan työntekijän työvuorotoiveet huomioon. Pyrimme tekemään työn ja oman elämän yhteensovittamisen näillä puitteilla mahdollisimman sujuvaksi
  • Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan G22D tai G24E (amk)
  • Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote
  • Työ voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä

Lastenkotia ylläpitää Suomen vanhin lastensuojelujärjestö Barnavårdsföreningen i Finland. Vaikka Töölön lastenkoti onkin yli 100 vuotta vanha, niin ei työskentely ole jämähtänyt viime vuosisadalle. Olemme kyllä ihan ajan hengessä mukana! Ei myöskään kannata pelästyä tuota ruotsinkielistä työnantajaa, täällä pärjää hyvin myös suomen kielellä.

Hakuaika on 28.1.2021 saakka. Otan vastaan hakemuksia osoitteeseen johanna.granlund@bvif.fi. Jos herää kysymyksiä tai haluat jutella työpaikastamme, soita 045 657 9899.

Odottavin terveisin,

Johanna Granlund

Töölön lastenkodin johtaja

Kuva: Unsplash / Andrew Neel

 
Johanna Granlund
Lastenkodin johtaja | Barnhemmets föreståndare
+358456579899

Uusi luentosarja tukee kouluhenkilökuntaa

Koulussa työskentely on merkityksellistä, mutta siihen voi myös kuulua huolta oppilaiden hyvinvoinnista ja koulunkäynnistä. Luentosarjan myötä haluamme tukea oppimista ja hyvinvointia, sekä ennaltaehkäistä ongelmia koulussa.
Toiminnanjohtaja Pia Sundell

Avoin kirje koko henkilökunnalle

Lue toiminnanjohtaja Pia Sundellin lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta.

Anna lapsellesi raitis joulu

”Jouluaatto on monelle lapsuusmuisto, joka vielä aikuisenakin herättää nostalgiaa. Kaikilla ei kuitenkaan ole raitista joulua, jota aikuisena muistella - siksi haluan nostaa tämän aiheen esille näin joulupyhien alla”, kirjoittaa toiminnanjohtajamme Pia Sundell blogissaan.
joulukuuset joissa valoja

Meiltä saat tukea myös joululoman aikana

Barnavårdsföreningenin asiantuntijat auttavat ja tukevat myös joululoman aikana.

Lapsella on oikeus tulevaisuuteen

"Vietämme lapsen oikeuksien viikkoa. Meidän aikuisten tehtävä on vahvistaa lasten tulevaisuudentoivoa", kirjoittaa toiminnanjohtajamme Pia Sundell blogissamme.
Iloinen lapsi juoksee ulkona

Blogi: Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.
kahdet jalat joissa punaiset ja siniset tennarit nurmikolla

”Leiri on erityislapselle tylsän kesä valopilkku”

Tutut ohjaajat ja turvallinen ilmapiiri ovat houkutelleet Eliaksen mukaan Barnavårdsföreningenin erityislasten kesäleireille vuosi toisensa jälkeen. Hänen äitinsä sanoo, että leirit ovat olleet odotettu valopilkku yksinäisen lapsen kesäpäiviin.
Aikuinen katsoo lasta ymmärtävästi

Blogi: Mitä lapsen haastavan käytöksen takana on?

"Miksi lapsi kiukkuaa, ärsyyntyy tai vastustelee? Näkemällä käytöksen taakse voidaan auttaa ja tukea lasta", kirjoittaa asiantuntijamme Minna Kuosmanen blogissaan.