joulukuuset joissa valoja

Meiltä saat tukea myös joululoman aikana

16.12.2020 klo 10:27
Barnavårdsföreningenin asiantuntijat auttavat ja tukevat myös joululoman aikana.

Chateissamme voit saada apua ja tukea, kysellä mieltä askarruttavista asioista tai ihan vaan avautua mieltä painavista asioista myös joululoman aikana.

Meillä on eri chatteja. Yksi chateistamme on suunnattu lapsille ja nuorille, kun taas toisissa kohderyhminä ovat lasten ja nuorten vanhemmat tai muut läheiset. Chatit ovat normaaliin tapaan auki tiistaisin klo 12–14 ja torstaisin klo 16–18, poikkeuksena jouluaatto 24.12., ja uudenvuoden aatto 31.12.

Neuropsykiatriset palvelut tarjoavat joululomien aikana tukea päivystävän puhelimen muodossa.  Asiantuntijamme vastaavat maanantaista torstaihin klo 9–11 ja 12–14.

Puhelinneuvonta toimii 28–30.12.2020 ja 4–5.12021 numerossa: 050-565 1722.

 
Silve Serenius-Sirve
Yksikönjohtaja, psykologi | Enhetschef, psykolog
+358505751500

Uusi luentosarja tukee kouluhenkilökuntaa

Koulussa työskentely on merkityksellistä, mutta siihen voi myös kuulua huolta oppilaiden hyvinvoinnista ja koulunkäynnistä. Luentosarjan myötä haluamme tukea oppimista ja hyvinvointia, sekä ennaltaehkäistä ongelmia koulussa.

Etsimme Töölön lastenkotiin ohjaajaa

Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä.
Toiminnanjohtaja Pia Sundell

Avoin kirje koko henkilökunnalle

Lue toiminnanjohtaja Pia Sundellin lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta.

Anna lapsellesi raitis joulu

”Jouluaatto on monelle lapsuusmuisto, joka vielä aikuisenakin herättää nostalgiaa. Kaikilla ei kuitenkaan ole raitista joulua, jota aikuisena muistella - siksi haluan nostaa tämän aiheen esille näin joulupyhien alla”, kirjoittaa toiminnanjohtajamme Pia Sundell blogissaan.

Lapsella on oikeus tulevaisuuteen

"Vietämme lapsen oikeuksien viikkoa. Meidän aikuisten tehtävä on vahvistaa lasten tulevaisuudentoivoa", kirjoittaa toiminnanjohtajamme Pia Sundell blogissamme.
Iloinen lapsi juoksee ulkona

Blogi: Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.
kahdet jalat joissa punaiset ja siniset tennarit nurmikolla

”Leiri on erityislapselle tylsän kesä valopilkku”

Tutut ohjaajat ja turvallinen ilmapiiri ovat houkutelleet Eliaksen mukaan Barnavårdsföreningenin erityislasten kesäleireille vuosi toisensa jälkeen. Hänen äitinsä sanoo, että leirit ovat olleet odotettu valopilkku yksinäisen lapsen kesäpäiviin.
Aikuinen katsoo lasta ymmärtävästi

Blogi: Mitä lapsen haastavan käytöksen takana on?

"Miksi lapsi kiukkuaa, ärsyyntyy tai vastustelee? Näkemällä käytöksen taakse voidaan auttaa ja tukea lasta", kirjoittaa asiantuntijamme Minna Kuosmanen blogissaan.