Barnavårdsföreningen aloittaa yt-neuvottelut 1.10.2020 

01.10.2020 klo 13:22

Barnavårdsföreningen aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat järjestön hallinnossa toimivia työntekijöitä. Taustasyynä on, että Lasten Päivän Säätiö, joka on yksi Barnavårdsföreningenin isoista tukijoista, on kohdannut suuria talousvaikeuksia. Säätiö ylläpitää Linnanmäen huvipuistoa, joka kautena 2020 teki huomattavan huonon tuloksen koronapandemian takia. 

Barnavårdsföreningen on yksi Lasten Päivän Säätiön perustajajärjestöistä. Vuonna 2019 säätiö lahjoitti 4,5 miljoonaa euroa perustajajärjestöilleen. 

Barnavårdsföreningenin osuus avustuksesta oli 540 000 euroa. Tänä vuonna avustusta tullaan leikkaamaan merkittävästi tai jopa kokonaan. Myös Linnanmäki aloitti syyskuussa yt-neuvottelut. 

- Lasten Päivän Säätiöltä saamamme avustuksen olemme käyttäneet siihen, että olemme kehittäneet Barnavårdsföreningenin ennaltaehkäisevää lapsiin, nuoriin ja perheisiin kohdennettua lastensuojelutyötä. Tilanne, jossa nyt olemme, on valitettava ja iso taloudellinen haaste Barnavårdsföreningenille vuonna 2020. Se tulee myös näkymään toiminnassamme vuonna 2021, sanoo Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell. 

Lasten Päivän Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Säätiön perustivat vuonna 1957 kuusi lastensuojelujärjestöä. 

Lisätietoja antaa:
Toiminnanjohtaja Pia Sundell
040-501 9105
pia.sundell@bvif.fi

Pia Sundell
Pia Sundell
Verksamhetsledare | Toiminnanjohtaja
+358405019105
Pia leder det operativa arbetet på Barnavårdsföreningen. Hon är också bl.a. vice ordförande för Centralförbundet för Barnskydd | Pia johtaa BF:n operatiivista työtä. Hän on myös mm. Lastensuojelun Keskusliiton varapuheenjohtaja.

Uusi luentosarja tukee kouluhenkilökuntaa

Koulussa työskentely on merkityksellistä, mutta siihen voi myös kuulua huolta oppilaiden hyvinvoinnista ja koulunkäynnistä. Luentosarjan myötä haluamme tukea oppimista ja hyvinvointia, sekä ennaltaehkäistä ongelmia koulussa.

Etsimme Töölön lastenkotiin ohjaajaa

Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä.