Rekry: Ohjaaja Töölön lastenkotiin

16.09.2020 klo 13:12
Olisiko sinulla suuri sydän, lempeä luonne, touhukkuutta ja omatoimisuutta? Ja tahtoisit vielä tehdä töitä sijaishuollossa ihanien, mutta samalla sinulta paljon vaativien nuorten parissa.

Kollegamme, ystävämme on päättänyt jatkaa matkaa urallaan. Hänen sanojensa mukaan ”Töölön lastenkodilla tulee aina olemaan paikka hänen sydämessään”. On vaikea kuvailla miltä tuntuu menettää tärkeä osa työyhteisöstä, mutta päällimmäisenä on kuitenkin tunne kiitollisuudesta. Joten kiitos näistä vuosista!

Vaikka olemmekin haikeana menetyksestämme, pyrimme katsomaan eteenpäin. Kuka olisi valmis ottamaan kollegamme paikan? Olisiko sinulla suuri sydän, lempeä luonne, touhukkuutta ja omatoimisuutta? Ja tahtoisit vielä tehdä töitä sijaishuollossa ihanien, mutta samalla sinulta paljon vaativien nuorten parissa. Lastenkodin arki on nopeatempoista ja tavoitteellista, jossa nuoren vahvuuksien ja voimavarojen huomioonottaminen on avainasemassa. Hoidamme nuoriamme lämminhenkisesti ja kannustavasti, ymmärräthän sinä tämän lähestymistavan merkityksen. Olemme erityistason lastenkoti ja erikoistuneet neuropsykiatriseen osaamiseen. Eli tämän osaamisen katsomme eduksesi, mutta jos olet muuten sopiva henkilö työhön, niin me pidämme huolen siitä, että saat tarvittavan osaamisen.

Vai haluaisitko tulla haastattelemaan minua työnantajan edustajana? Jos oletkin miettinyt, että vaihtelu piristäisi, mutta et ole ihan varma, että mikä muuttuisi. Tai ehkä haluat vaihtaa terveydenhuollon puolelta sijaishuoltoon ja mietit mitkä työtehtäväsi tulisi olemaan. Varaa aika ja paikka, minä tulen sinne ja kerron sinulle sen minkä haluat tietää.
Voit tämän jälkeen päättää, että hakisitko vapaana olevaa paikkaa meiltä.

Mitä muuta:

  • Kasvattajan tehtäviin kuuluvat nuorten kasvun ja kehityksen tukeminen, merkityksellisen arjen rakentaminen, itsenäistymistaitojen vahvistaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työtä tehdään osana tiimiä ja yhteistyössä nuoren lähipiirin kanssa. Verkostotyö koulujen, sosiaalitoimen ja hoitokontaktin kanssa on myös oleellinen osa työtä.
  • Kyseessä toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
  • Lämmin vuorovaikutus, hyvät kohtaamisen ja kuuntelemisen taidot ovat edellytykset työssä onnistumiselle
  • Edellytämme sosiaali- tai terveysalan tutkintoa
  • Katsomme eduksi nepsy-asiantuntijuuden
  • Kyseessä kolmivuorotyö, eli iltapainotteinen työ, mutta olemme hyviä ottamaan työntekijän työvuorotoiveet huomioon
  • Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukaan G22D tai G24E (amk)
  • Tarkistamme rikosrekisteriotteen kaikilta ennen työsuhteen alkua
  • Työ voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Hae paikkaa lähettämällä minulle hakukirje ja CV osoitteeseen johanna.granlund@bvif.fi. Samaan osoitteeseen voit laittaa viestiä, kun haluat varata minut ”työnantajahaastatteluun”. Saat myös soittaa minulle, 045 657 9899.

Terveisin,
Johanna Granlund, lastenkodin johtaja

Kuva: Unsplash

 
Johanna Granlund
Lastenkodin johtaja | Barnhemmets föreståndare
+358456579899
Söndrigt hjärta

Blogg: Brev från en separation

"Det är absolut ingen skam att söka hjälp, snarare en smart investering för framtiden och förhoppningsvis ett nytt, bättre liv", skriver en mamma som gått igenom en separation i vår blogg.

Kun rahaa ei riitä edes bussilippuun

Ehdotetut leikkaukset uhkaavat sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaa. Mitä lapsille ja perheille tapahtuu, jos toiminta häviää? Kysyimme asiakkailtamme ja vastaukset olivat häkellyttäviä.

Parempaa vuorovaikutusta kuohuvien teinivuosien aikana

Teiniaika herättää kysymyksiä ja tunteita useimmissa vanhemmissa ja välillä sukset voivat mennä kotona ristiin ihan kunnolla. Oikeilla työkaluilla ja tiedolla varustettuna vanhempi voi luoda paremman ilmapiirin kotona. Meillä on tarjota laaja valikoima tapoja tukea teinivanhempia ajoissa, ennen kuin ongelmat kasvavat.

”Nu vet jag att jag inte kan berömma mitt barn för mycket”

Vi deltar i SOSTE:s kampanj Tur att det finns nån. Under kampanjen visar vi hur viktigt vår arbete är för barn, unga och familjer. Läs blogginlägget om Pia och Mikael, som fick en lättare vardag och ett stärkt föräldraskap efter att ha deltagit i Familjeskolan POP på Barnavårdsföreningen.

”Nyt tiedän, ettei lasta voi kehua liikaa”

Osallistumme SOSTE:n kampanjaan Onneksi on joku. Kampanjan aikana näytämme kuinka tärkeää työmme on lapsille, nuorille ja perheille. Pia ja Mikael osallistuivat Barnavårdsföreningenin Perhekoulu POP:iin. Blogissa he kertovat omien vanhemmuustaitojen vahvistuneen ja arjen helpottuneen Perhekoulun myötä.
Man som tittar ut över ett öppet hav

Pappablogg: Skilsmässan lade sina spår

"En skilsmässa är minst sagt en förändring, inte bara för mig som man och pappa till två härliga barn, utan för hela den splittrade familjen, släkten och vännerna. Det finns ingen återvändo, men livet går vidare", skriver en pappa som deltagit i vår skilsmässogrupp i vår blogg.
Hymyilevä tyttö ulkona

Chattaa kanssamme tiistaisin ja torstaisin

Chattimme ovat olemassa sinua varten, jolla on kysymyksiä perhearjesta tai teinin kanssa elämisestä ja lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat jonkun, joka kuuntelee. Syksyllä chattimme ovat auki tiistaisin kello 12–14 ja torstaisin kello 16–18.
neljän kuvan kombo jossa lapsia, nuoria ja vanhempia

Valloittava vanhemmuus -luentosarja tukee vanhempia ja ammattilaisia

Vanhemmuus on valloittavaa, ja samalla täynnä haasteita. Syksyn luentosarjamme tarjoaa työkaluja vahvistamaan vanhemmuutta ja ymmärtämään lapsen ja nuoren käyttäytymistä paremmin. Näin voimme tukea vanhemmuutta ja ennaltaehkäistä ongelmia.