Hymyilevä tyttö ulkona

Chattaa kanssamme tiistaisin ja torstaisin

31.08.2020 klo 12:27
Chattimme ovat olemassa sinua varten, jolla on kysymyksiä perhearjesta tai teinin kanssa elämisestä ja lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat jonkun, joka kuuntelee. Syksyllä chattimme ovat auki tiistaisin kello 12–14 ja torstaisin kello 16–18.

Kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa: lapset, nuoret, vanhemmat ja muut omaiset. 

Meillä on neljä chattia: 

  • Vahvempi vanhemmuus – pienten lasten vanhemmille. Vanhemmille, joiden lapset ovat 3–12-vuotiaita. Myös muille omaisille. Onko sinulla tarvetta keskustella perhearjesta vai onko sinulla kysymyksiä lapsen käyttäytymisestä? Tervetuloa chattailemaan asiantuntijoidemme kanssa! Chatti on kaksikielinen. 
  • Nuorten vanhemmille -chat. Sinulle, jolla on teini-ikäinen kotona ja mietit vaikka hänen käyttäytymistään. Myös muille omaisille. Asiantuntijamme voivat neuvoa ja tukea sujuvampaan arkeen. Chatti on suomenkielinen. 
  • Chatti lapsille ja nuorille. Sinulle, joka tarvitsee jonkun, joka kuuntelee tai vastaa kysymyksiin. Ei väliä ovatko kysymyksesi isoja tai pieniä – asiantuntijamme vastaavat kaikkeen. Chatti on kaksikielinen. 
  • Chatta om skilsmässa. Ruotsinkielinen chatti tukee parisuhdekysymyksissä, eromietteissä ja eron jälkeisessä ajassa. 
     

Chatteihin pääsee nettisivultamme: bvif.fi 

Chatissa olet nimettömänä eikä sinun tarvitse rekisteröityä. Asiantuntijoillamme on vaitiolovelvollisuus. 

 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.
Söndrigt hjärta

Blogg: Brev från en separation

"Det är absolut ingen skam att söka hjälp, snarare en smart investering för framtiden och förhoppningsvis ett nytt, bättre liv", skriver en mamma som gått igenom en separation i vår blogg.

Rekry: Ohjaaja Töölön lastenkotiin

Olisiko sinulla suuri sydän, lempeä luonne, touhukkuutta ja omatoimisuutta? Ja tahtoisit vielä tehdä töitä sijaishuollossa ihanien, mutta samalla sinulta paljon vaativien nuorten parissa.

Kun rahaa ei riitä edes bussilippuun

Ehdotetut leikkaukset uhkaavat sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaa. Mitä lapsille ja perheille tapahtuu, jos toiminta häviää? Kysyimme asiakkailtamme ja vastaukset olivat häkellyttäviä.

Parempaa vuorovaikutusta kuohuvien teinivuosien aikana

Teiniaika herättää kysymyksiä ja tunteita useimmissa vanhemmissa ja välillä sukset voivat mennä kotona ristiin ihan kunnolla. Oikeilla työkaluilla ja tiedolla varustettuna vanhempi voi luoda paremman ilmapiirin kotona. Meillä on tarjota laaja valikoima tapoja tukea teinivanhempia ajoissa, ennen kuin ongelmat kasvavat.

”Nu vet jag att jag inte kan berömma mitt barn för mycket”

Vi deltar i SOSTE:s kampanj Tur att det finns nån. Under kampanjen visar vi hur viktigt vår arbete är för barn, unga och familjer. Läs blogginlägget om Pia och Mikael, som fick en lättare vardag och ett stärkt föräldraskap efter att ha deltagit i Familjeskolan POP på Barnavårdsföreningen.

”Nyt tiedän, ettei lasta voi kehua liikaa”

Osallistumme SOSTE:n kampanjaan Onneksi on joku. Kampanjan aikana näytämme kuinka tärkeää työmme on lapsille, nuorille ja perheille. Pia ja Mikael osallistuivat Barnavårdsföreningenin Perhekoulu POP:iin. Blogissa he kertovat omien vanhemmuustaitojen vahvistuneen ja arjen helpottuneen Perhekoulun myötä.
Man som tittar ut över ett öppet hav

Pappablogg: Skilsmässan lade sina spår

"En skilsmässa är minst sagt en förändring, inte bara för mig som man och pappa till två härliga barn, utan för hela den splittrade familjen, släkten och vännerna. Det finns ingen återvändo, men livet går vidare", skriver en pappa som deltagit i vår skilsmässogrupp i vår blogg.
neljän kuvan kombo jossa lapsia, nuoria ja vanhempia

Valloittava vanhemmuus -luentosarja tukee vanhempia ja ammattilaisia

Vanhemmuus on valloittavaa, ja samalla täynnä haasteita. Syksyn luentosarjamme tarjoaa työkaluja vahvistamaan vanhemmuutta ja ymmärtämään lapsen ja nuoren käyttäytymistä paremmin. Näin voimme tukea vanhemmuutta ja ennaltaehkäistä ongelmia.