Tukea perheille myös kesäaikana!

01.06.2020 klo 12:42
Barnavårdsföreningen panostaa tänä kesänä erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Olemme läsnä verkossa päivittäisten chattien, puhelinneuvonnan ja avoimen päiväkotitoiminnan merkeissä sekä kasvotusten erityislasten maksuttomilla päiväleireillä. Myös perheohjausta saatavilla arjen haasteisiin.

Asiantuntijamme helposti saavutettavissa chattaillen

Jos tunnet huolta perheestäsi tai tämänhetkisestä tilanteesta voit chattailla asiantuntijoidemme kanssa joka arkipäivänä koko kesän ajan. Chattimme ovat tarkoitettuja lapsille ja nuorille, vanhemmille ja muille omaisille: kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Chatit ovat kaksikielisiä.

  • Chattimme lapsille ja nuorille on auki maanantaista perjantaihin kello 12-15.
  • Aikuisille suunnattu chatti vanhemmuudesta on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 15-18 ja tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 12-15.
  • Nuorten vanhemmille suunnattu chatti on auki torstaisin kello 19-20 juhannukseen saakka.

Hauskaa pienimmille netissä

Sinulle, jolla on pieniä lapsia, meillä on avointa päiväkotitoimintaa joka tiistai Zoomin kautta. Pienten oma tuokio verkossa viihdyttää päiväkoti-ikäisiä kello 10.30–11. Tervetuloa mukaan laulamaan, tarinoimaan ja loruttelemaan!

Jos lapsesi ovat kaksikielisiä voitte tulla mukaan myös torstaisin kello 10–10.30. Silloin Öppet daghem online viihdyttää pienimpiä.

Erityislasten kesäleireille mahtuu mukaan

Erityislasten kesäleirit toteutetaan tänä vuonna päiväleireinä Helsingin Meilahdessa kesäkuussa ja heinäkuussa. Maksuttomilla leireillä tarjotaan mukavaa ja mielekästä ohjelmaa kesäpäiviin. Pyrimme siihen, että toiminta on mahdollisimman paljon ulkosalla. Ryhmäkoot pidetään pieninä ja paikalla on aina riittävästi turvallisia aikuisia leiriohjaajina. 

Paikkoja on vielä jäljellä, katso yksityiskohdat täältä.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi myös sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löydät tältä sivulta.

 

 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.
Iloinen lapsi juoksee ulkona

Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.

Pia Sundell lapsistrategian seurantaryhmän jäsen

Valtioneuvoston kanslia on asettanut seurantatyöryhmän kansallisen lapsistrategian työn tueksi. Seurantaryhmään nimitettiin Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell.
tyttö kierii ruohossa

Tukea perheille myös heinäkuussa

Tänä kesänä Barnavårdsföreningen panostaa erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Blogg: Sommaren som nästan inhiberades

”Skolan är över efter en märklig termin och ett långt sommarlov har börjat. Den här sommaren kommer att bli annorlunda för de flesta. Vad ska familjen göra hela långa sommaren och hur blir alla nöjda och glada när allt är avbokat?” Läs hela sommarbloggen skriven av Pia Granittiaho.

Blogg: Parförhållande på undantagstillstånd

”För den som lever i en parrelation har våren 2020 högst antagligt medfört många insikter om parrelationen och en själv. Då två personer med olika temperament och behov lever tätt inpå varandra kommer de varandra väldigt nära - på gott och ont”, skriver Christina Holm i vår blogg.

Perheohjaus vanhemmuuden tukena

Perheohjaus tarjoaa käytännön vinkkejä myönteisempään arkeen sekä mahdollisuuden pohtia asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. ”Vihdoin saimme kertoa niin kuin asiat ovat ja konkreettista apua", perheohjaukseen osallistunut vanhempi kuvaa.

Loma- ja kurssikeskus Högsand Hangossa pidetään suljettuna tänä kesänä

Barnavårdsföreningenin Loma- ja kurssikeskus Högsand pidetään suljettuna tänä kesänä pandemian takia. Moni asiakkaista on perunut varauksensa eikä toimintaa pystytä aloittamaan suunnitellusti kesäkuussa.
Lapsia luonnossa

Maksuttomia kesäpäiväleirejä erityislapsille

Barnavårdsföreningen järjestää erityislapsille ja -nuorille kesäpäiväleirejä luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Meilahdessa. Leirit ovat maksuttomia.