Tukea perheille myös kesäaikana!

01.06.2020 klo 12:42
Barnavårdsföreningen panostaa tänä kesänä erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Olemme läsnä verkossa päivittäisten chattien, puhelinneuvonnan ja avoimen päiväkotitoiminnan merkeissä sekä kasvotusten erityislasten maksuttomilla päiväleireillä. Myös perheohjausta saatavilla arjen haasteisiin.

Asiantuntijamme helposti saavutettavissa chattaillen

Jos tunnet huolta perheestäsi tai tämänhetkisestä tilanteesta voit chattailla asiantuntijoidemme kanssa joka arkipäivänä koko kesän ajan. Chattimme ovat tarkoitettuja lapsille ja nuorille, vanhemmille ja muille omaisille: kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Chatit ovat kaksikielisiä.

  • Chattimme lapsille ja nuorille on auki maanantaista perjantaihin kello 12-15.
  • Aikuisille suunnattu chatti vanhemmuudesta on auki maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 15-18 ja tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 12-15.
  • Nuorten vanhemmille suunnattu chatti on auki torstaisin kello 19-20 juhannukseen saakka.

Hauskaa pienimmille netissä

Sinulle, jolla on pieniä lapsia, meillä on avointa päiväkotitoimintaa joka tiistai Zoomin kautta. Pienten oma tuokio verkossa viihdyttää päiväkoti-ikäisiä kello 10.30–11. Tervetuloa mukaan laulamaan, tarinoimaan ja loruttelemaan!

Jos lapsesi ovat kaksikielisiä voitte tulla mukaan myös torstaisin kello 10–10.30. Silloin Öppet daghem online viihdyttää pienimpiä.

Erityislasten kesäleireille mahtuu mukaan

Erityislasten kesäleirit toteutetaan tänä vuonna päiväleireinä Helsingin Meilahdessa kesäkuussa ja heinäkuussa. Maksuttomilla leireillä tarjotaan mukavaa ja mielekästä ohjelmaa kesäpäiviin. Pyrimme siihen, että toiminta on mahdollisimman paljon ulkosalla. Ryhmäkoot pidetään pieninä ja paikalla on aina riittävästi turvallisia aikuisia leiriohjaajina. 

Paikkoja on vielä jäljellä, katso yksityiskohdat täältä.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi myös sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löydät tältä sivulta.

 

 
Petra Willamo
Organisationschef | Järjestöpäällikkö
+358407362747
Petra leder och utvecklar vårt bidragsfinansierade arbete med barn och familjer | Petra johtaa ja kehittää avustusrahoitteista työtämme lasten ja perheiden kanssa.
kahdet jalat joissa punaiset ja siniset tennarit nurmikolla

”Leiri on erityislapselle tylsän kesä valopilkku”

Tutut ohjaajat ja turvallinen ilmapiiri ovat houkutelleet Eliaksen mukaan Barnavårdsföreningenin erityislasten kesäleireille vuosi toisensa jälkeen. Hänen äitinsä sanoo, että leirit ovat olleet odotettu valopilkku yksinäisen lapsen kesäpäiviin.
Aikuinen katsoo lasta ymmärtävästi

Blogi: Mitä lapsen haastavan käytöksen takana on?

"Miksi lapsi kiukkuaa, ärsyyntyy tai vastustelee? Näkemällä käytöksen taakse voidaan auttaa ja tukea lasta", kirjoittaa asiantuntijamme Minna Kuosmanen blogissaan.

Rekry: Vastaava ohjaaja Töölön lastenkotiin

Teemme töitä sen eteen, että hoidamme nuoriamme yksilöllisesti, nuoren voimavarat ja taidot huomioon ottaen. Rekrytoimme erityistason lastenkotiimme nyt vastaavaa ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Blogg: Brev från en mamma till tonåringar

”Jag insåg att jag pratade alldeles för mycket om regler, istället för att lyssna in mina tonåriga döttrar. Redan efter några veckor kände jag mig stärkt i mitt föräldraskap.” Läs bloggen skriven av en förälder som gått nätkursen Föräldrawebben!
Söndrigt hjärta

Blogg: Brev från en separation

"Det är absolut ingen skam att söka hjälp, snarare en smart investering för framtiden och förhoppningsvis ett nytt, bättre liv", skriver en mamma som gått igenom en separation i vår blogg.

Kun rahaa ei riitä edes bussilippuun

Ehdotetut leikkaukset uhkaavat sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaa. Mitä lapsille ja perheille tapahtuu, jos toiminta häviää? Kysyimme asiakkailtamme ja vastaukset olivat häkellyttäviä.

Parempaa vuorovaikutusta kuohuvien teinivuosien aikana

Teiniaika herättää kysymyksiä ja tunteita useimmissa vanhemmissa ja välillä sukset voivat mennä kotona ristiin ihan kunnolla. Oikeilla työkaluilla ja tiedolla varustettuna vanhempi voi luoda paremman ilmapiirin kotona. Meillä on tarjota laaja valikoima tapoja tukea teinivanhempia ajoissa, ennen kuin ongelmat kasvavat.

”Nu vet jag att jag inte kan berömma mitt barn för mycket”

Vi deltar i SOSTE:s kampanj Tur att det finns nån. Under kampanjen visar vi hur viktigt vår arbete är för barn, unga och familjer. Läs blogginlägget om Pia och Mikael, som fick en lättare vardag och ett stärkt föräldraskap efter att ha deltagit i Familjeskolan POP på Barnavårdsföreningen.