Palvelua kesäaikana

Beskrivning

Voit chattailla asiantuntijoidemme kanssa joka arkipäivänä koko kesän ajan. Chatit ovat niin lapsia, nuoria kuin vanhempia varten: kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan.

Beskrivning

Rutiinien muutokset voivat olla erityisen vaikeita lapsille ja nuorille, joilla on neuropsykiatrisia haasteita. Tarjoamme tukea myös koronakriisin aikana. 

Beskrivning
Barnavårdsföreningen järjestää suomenkielistä, pienille lapsille suunnattua toimintaa verkossa. Tervetuloa mukaan laulamaan, tarinoimaan ja loruttelemaan!
Beskrivning

Tarvitsetko vinkkejä kasvatukseen? Kiristääkö hermot?Meillä perheesi saa käytännön vinkkejä myönteisempään arkeen sekä mahdollisuuden pohtia asioita ammattilaisen kanssa. Tervetuloa perheohjaukseen!

Beskrivning

Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. Otathan yhteyttä!

Blogi & uutiset

Iloinen lapsi juoksee ulkona

Bonusäiti – yhtä oikeaa tapaa ei ole

Siinä missä biologinen vanhemmuus useimmiten tapahtuu kuin itsestään ja vanhemmuuteen kasvaa pikkuhiljaa, voi bonusäitinä huomata yhdellä ovenavauksella elämäänsä kuuluvan puolison myötä myös lapsia. Eikä vain lapsia vaan myös liuta muita henkilöitä, joilla kaikilla on omat odotuksensa siitä, miten bonusvanhempana pitäisi toimia. Lue bonusäidin kirjoittama positiivinen ja uskoa tulevaisuuteen herättävä blogiteksti uusperheen arjesta.

Pia Sundell lapsistrategian seurantaryhmän jäsen

Valtioneuvoston kanslia on asettanut seurantatyöryhmän kansallisen lapsistrategian työn tueksi. Seurantaryhmään nimitettiin Barnavårdsföreningenin toiminnanjohtaja Pia Sundell.
tyttö kierii ruohossa

Tukea perheille myös heinäkuussa

Tänä kesänä Barnavårdsföreningen panostaa erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Blogg: Sommaren som nästan inhiberades

”Skolan är över efter en märklig termin och ett långt sommarlov har börjat. Den här sommaren kommer att bli annorlunda för de flesta. Vad ska familjen göra hela långa sommaren och hur blir alla nöjda och glada när allt är avbokat?” Läs hela sommarbloggen skriven av Pia Granittiaho.

Blogg: Parförhållande på undantagstillstånd

”För den som lever i en parrelation har våren 2020 högst antagligt medfört många insikter om parrelationen och en själv. Då två personer med olika temperament och behov lever tätt inpå varandra kommer de varandra väldigt nära - på gott och ont”, skriver Christina Holm i vår blogg.

Perheohjaus vanhemmuuden tukena

Perheohjaus tarjoaa käytännön vinkkejä myönteisempään arkeen sekä mahdollisuuden pohtia asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. ”Vihdoin saimme kertoa niin kuin asiat ovat ja konkreettista apua", perheohjaukseen osallistunut vanhempi kuvaa.

Tukea perheille myös kesäaikana!

Barnavårdsföreningen panostaa tänä kesänä erityisen paljon lasten ja perheiden tukemiseen. Siksi osa toiminnastamme jatkuu poikkeuksellisesti koko kesän ajan.

Loma- ja kurssikeskus Högsand Hangossa pidetään suljettuna tänä kesänä

Barnavårdsföreningenin Loma- ja kurssikeskus Högsand pidetään suljettuna tänä kesänä pandemian takia. Moni asiakkaista on perunut varauksensa eikä toimintaa pystytä aloittamaan suunnitellusti kesäkuussa.
Lapsia luonnossa

Maksuttomia kesäpäiväleirejä erityislapsille

Barnavårdsföreningen järjestää erityislapsille ja -nuorille kesäpäiväleirejä luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Meilahdessa. Leirit ovat maksuttomia.

Kalenteri

Tiistai
28.7
10:30

Pienten oma tuokio verkossa

Suomenkielistä toimintaa Zoomissa alle kouluikäisille lapsille. Tervetuloa laulamaan, loruttelemaan ja tarinoimaan!
Zoom
Torstai
30.7
10:00

Öppet daghem online

Öppen daghemsverksamhet på Zoom - sagor, pyssel och sångstunder för familjer med barn i åldern 1-5 år.
Zoom
Maanantai
3.8
09:00

Dagläger för barn och unga | Grankulla & Hfors

Extra avgiftsfria dagläger för barn i åldern 7-17 år.
Tiistai
4.8
10:30

Pienten oma tuokio verkossa

Suomenkielistä toimintaa Zoomissa alle kouluikäisille lapsille. Tervetuloa laulamaan, loruttelemaan ja tarinoimaan!
Zoom