Blogi & uutiset

Uusi luentosarja tukee kouluhenkilökuntaa

Koulussa työskentely on merkityksellistä, mutta siihen voi myös kuulua huolta oppilaiden hyvinvoinnista ja koulunkäynnistä. Luentosarjan myötä haluamme tukea oppimista ja hyvinvointia, sekä ennaltaehkäistä ongelmia koulussa.

Etsimme Töölön lastenkotiin ohjaajaa

Kasvatustyylimme on lämminhenkinen ja kannustava. Jokainen meillä asuva tarvitsee erityistä huomiota, hoivaa ja ymmärrystä.

Kalenteri

Tiistai
16.3
10:00

Perhekoulu POP® 85 | Helsinki

Perhekoulu POP® on 3–6-vuotiaille haastavasti käyttäytyville lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu kymmenen viikon ohjelma. Perhekouluun kuuluu myös ohjaajakoulutus ammattilaisille.
Barnavårdsföreningen, Helsinki
Maanantai
22.3
17:00

Lyhytkurssi verkossa nuorten vanhemmille

Verkossa toteutettavalla maksuttomalla kurssilla käsitellään keinoja, joilla voit parantaa kontaktia ja vuorovaikutusta nuoresi kanssa ja samalla välttää turhia ristiriitoja.
Barnavårdsföreningen, verkossa
Keskiviikko
24.3
17:00

Harjoitus tekee kaverin koulussakin | Online

Into ja halukkuus ei aina riitä – kaveritaitoja pitää myös harjoitella. Tule kuuntelemaan kaverisuhteisiin vaikuttavista tekijöistä ja mahdollisuuksista tukea lapsen sosiaalisten taitojen kehittymistä.
Keskiviikko
24.3
17:00

Övning ger social färdighet i skolan | Online

Iver och vilja räcker inte alla gånger – sociala färdigheter och kamratskap behöver övas skolan. På föreläsningen får du höra vilka faktorer som inverkar på kamratrelationer och på hur man kan stöda barnets sociala färdighet
Online via Zoom