Blogi & uutiset

Lapset piirissä pitävät kiinni monivärisestä kankaasta

Erityislasten- ja nuorten kesäpäiväleirit piristävät kesää

Barnavårdsföreningen järjestää erityislapsille ja -nuorille kesäpäiväleirejä Helsingin Meilahdessa. Maksuttomien leirien ryhmät ovat pieniä ja ohjelma mielekästä

Uusi luentosarja tukee kouluhenkilökuntaa

Koulussa työskentely on merkityksellistä, mutta siihen voi myös kuulua huolta oppilaiden hyvinvoinnista ja koulunkäynnistä. Luentosarjan myötä haluamme tukea oppimista ja hyvinvointia, sekä ennaltaehkäistä ongelmia koulussa.

Anna lapsellesi raitis joulu

”Jouluaatto on monelle lapsuusmuisto, joka vielä aikuisenakin herättää nostalgiaa. Kaikilla ei kuitenkaan ole raitista joulua, jota aikuisena muistella - siksi haluan nostaa tämän aiheen esille näin joulupyhien alla”, kirjoittaa toiminnanjohtajamme Pia Sundell blogissaan.

Kalenteri

Maanantai
8.3
17:00

Nuoren aivoissa kuhisee | Online

Toisinaan teiniä stressaa ja ahdistaa, toisinaan on vaikea löytää jarruja. Mikä selittää käyttäytymistä nuoruusiässä ja mitä kaikkea aivoissa tapahtuu?
Online Zoom
Maanantai
8.3
17:00

Mycket oljud i tonårshjärnan | Online

Vad är förklaringen till ungdomars beteende, vad händer egentligen i tonårshjärnan?
Online via Zoom
Torstai
11.3
17:30

Tunteet ja tarpeet toiminnan taustalla I Online

Syventämällä yhteyttämme tunteisiin ja tarpeisiin luomme perustaa empatialle, sekä keskinäiselle yhteydelle nuoren kanssa.
Online Zoom
Tiistai
16.3
08:30

Perhekoulu POP® ohjaajakoulutus verkossa TÄYNNÄ

Perhekoulu POP® ohjaajakoulutus soveltuu sinulle, joka olet sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen tai opiskelija. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet työskennellä haastavasti käyttäytyvien lasten ja heidän perheidensä parissa.
Barnavårdsföreningen, verkossa