Blogi & uutiset

Kannanotto: Lyhytnäköisistä leikkauksista vakavat seuraukset perheille

Suomen vanhimpana lastensuojelujärjestönä, ja ainoana ruotsinkielisenä sellaisena, Barnavårdsföreningen on huolestunut siitä, mitä seuraa, jos suunnitellut leikkaukset sosiaali- ja terveysalan järjestöjen rahoitukseen toteutuvat.

Ställningstagande: Respektera barnets rättigheter – alla dagar om året

"Barnkonventionen är väldigt omfattande och gäller alla världens barn, men i dag kan vi konstatera att den saknar en skrivelse om miljörättigheter. Konventionen omformades innan miljöfrågorna hade samma genomslag som de har i dag, därför vore det dags att uppdatera konventionen på den här punkten", skriver Pia Sundell i en insändare i Hbl.
Lapsi puhuu megafoniin

Lehdistötiedote: Jokainen päivä on lapsen oikeuksien päivä

Barnavårdsföreningen on luonut kampanjan muistuttamaan siitä, että jokainen päivä on lapsen oikeuksien päivä. Kampanjan tarkoituksena on antaa esimerkkejä siitä, mitä lapsen oikeuksien sopimus merkitsee käytännössä.

Meillä on jo tiedot – nyt tarvitaan toimia

Tänään liput liehuvat puolitangossa Kuopion kouluhyökkäyksen takia, myös Barnavårdsföreningissä. Haluamme esittää syvimmän osanottomme hyökkäyksen uhreille ja heidän omaisilleen.

Pakolaisleirillä olevalla lapsella on samat oikeudet kuin sinun lapsellasi

Useamman kuukauden ajan mediassa on raportoitu Syyrian pakolaisleireillä vallitsevista surkeista olosuhteista. Leireillä on myös IS-terroristien naisia ja lapsia. Osa heistä ovat suomen kansalaisia, mutta heille ei siitä huolimatta olla annettu mahdollisuutta palata kotimaahansa Suomeen.

Hallitusohjelma on iso askel kohti lapsiystävällisempää Suomea

Barnavårdsföreningen on tarkastellut Rinteen hallituksen hallitusohjelmaa ja iloitsee siitä, että ohjelmassa nostetaan tarve tukea lapsia, nuoria ja perheitä.

100 000 euros donation till Barnavårdsföreningen

"Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet vi mottagit denna donation", säger Barnavårdsföreningens verksamhetsledare Pia Sundell.

Kalenteri

Torstai
28.1
17:00

Online stödgrupp till föräldrar med lågstadiebarn

En online stödgrupp till föräldrar med lågstadiebarn som önskar dela tankar om föräldraskap. Under kursen erbjuds praktiska tips som kan ses stöda samspelet mellan barn och förälder.
Barnavårdsföreningen, online
Keskiviikko
3.2
17:00

Oppilaan neuropsykiatriset häiriöt | Online TÄYNNÄ

Neuropsykiatriset häiriöt vaikuttavat monin tavoin koulunkäyntiin, oppimiseen ja motivaatioon. Mikä avuksi?
Online Zoom
Torstai
4.2
16:30

Familjeskolan POP® Separat handledarutbildning

Familjeskolan POP® Separat handledarutbildning ordnas nu även online! Utbildningen är riktad till professionella som jobbar med barn.
Barnavårdsföreningen, online
Keskiviikko
10.2
15:00

Trivsel i skolan | Online

Välmående och trivsel i skolan påverkar inte bara atmosfären utan också skolmotivation, prestationsförmågan, självförtroende och framtidsplaner. Kom och lyssna hur du kan öka trivsel och välmående i skolan.
Online via Zoom